UEFA'dan anlamlı kampanya: Finalde depremzedeler için kampanya düzenlenecek!

UEFA, 10 Haziran günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finali organizasyonunda geçtiğimiz Şubat ayında 11 ili etkileyen deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için bağış toplanacağını duyurdu.

UEFA'dan anlamlı kampanya: Finalde depremzedeler için kampanya düzenlenecek!

İngiliz temsilcisi Manchester City ile İtalyan ekibi Inter'i karşı karşıya getirecek olan 68.Şampiyonlar Ligi finali, cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Saat 22.00'de başlayacak maçı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek.

Szymon Marciniak
Szymon Marciniak

DEPREMZEDELER İÇİN BAĞIŞ TOPLANACAK


6 Şubat tarihinde yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen depremden etkilenen vatandaşlar için UEFA, UEFA Çocuklar Vakfı aracılığı ile bağış toplanacağını açıkladı. Depremin ardından, 200 bin Euro bağışta bulunan kurum final maçı öncesinde de yardımlarına devam edecek. Yenikapı Etkinlik Alanı'nda yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi Festivali ve Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki taraftar bölgelerinde dokun ve bağış yap terminalleri aracılığıyla vatandaşlar destek yapabilecek. Ayrıca QR kod aracılığı ile de yardım toplanması sağlanacak.

UEFA'dan anlamlı kampanya: Finalde depremzedeler için kampanya düzenlenecek! - Resim : 2

SEREMONİDE DEPREMZEDE ÇOCUKLAR YER ALACAK


Bağış toplanmasının yanı sıra bu felaketten etkilenen çocuklar da organizasyonun bir parçası olacak. Bazı çocuklar, mücadele öncesinde yapılacak olan seremonide, iki takımın futbolcuları ve hakemlerle birlikte sahaya çıkacak. Ayrıca iki ekibin maçtan bir gün önce yapılacak olan idmanı yerinden takip edecekler.

Öte yandan stada sokulması yasak olan ve her müsabaka öncesi sahanın önünde kurulan bir kutuya atılması zorunlu olan bozuk paralar da depremzedelere destek olarak gidecek.

Kaynak: DHA

İstanbul deprem
Sevgilisini fare zehri ile öldürdü! Önce kendini eve kilitledi, sonra yangın çıkardı! Güney Kıbrıs'ta ırkçı saldırı İstanbul'da akılalmaz olay: Kedileri öldürüyor!