Osmaniye'de bir kurbanlığın iç organlarından çıkan şeyler herkesi dehşete düşürdü

Osmaniye'de bir kurbanlığın iç organından çıkan şeyler şaşırttı. Neredeyse yumurta kadar büyük olan 9 adet taş benzeri nesne çıkan kurbanlığa herkes hayret etti. Kurbanlığın sahibi Mehmet Keser, ilk kez böyle bir şey gördüğünü vurguladı.

Alınan bilgilere göre, Osmaniye Bahçe'de Kurban Bayramı için küçükbaş hayvan satın alan Mehmet Keser, koyunu kestikten sonra midesini temizlerken 9 tane nesne gördü. Pinpon topu kadar olan ve bir tavuk yumurtasına yakın büyüklükteki kahverengi cisimler, herkesi şaşırttı. Merak ettiğinden dolayı 2 tanesini kıran Keser, böbrek taşına benzer bir durumla karşılaştı.

Osmaniye'de bir kurbanlığın iç organlarından çıkan şeyler herkesi dehşete düşürdü - Resim : 1
Kurbanlığın içinden çıkan nesneler

"HAYATIMDA İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEY GÖRDÜM"

Hayatında ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını belirten Mehmet Keser, "Kurban Bayramı'nda kesmek için 2 yaşında bir koyun aldık. Kurbanımızı kestikten sonra karnını temizlerken bir cisimle karşılaştık. Bu cisim pinpon topu büyüklüğünde 2 tanesini kırdık merak ettiğimiz için hayatımızda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştık. 2 tanesini kırdığımızdan içerisinde sarı tüy kıl yumağı dışarısı kireç gibi aynı böbrek taşına benzeyen bir şey çıktı. Şaşırdık kaldık hayatımızda ilk defa böyle bir cisim gördük" dedi.

Osmaniye'de bir kurbanlığın iç organlarından çıkan şeyler herkesi dehşete düşürdü - Resim : 2
Mehmet Keser

Kaynak: İHA

Osmaniye
Antalya'da feci kaza Emniyet kemeri sayesinde hayatı kurtuldu Ayakkabıcıya kimyasal saldırı Gurbetçiler bayram için Türkiye'de