Fatih Portakal, kendisine kırılan Muharrem İnce'ye yüklendi: Hiç güven veren biri değil

Gazeteci Fatih Portakal, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kendisine mesaj atarak sitemde bulunduğunu söyledi. Portakal, bu tarz tepkilerin bir siyasiye yakışmadığını belirterek "Şimdi böyleyse iktidara gelse ne olacak? Böyle siyasetçi olmamalı. Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce” dedi.

Nevşin Mengü'den sonra Fatih Portakal da Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tarafından arandığını söyledi.

Fatih Portakal, "Şimdi böyleyse iktidara gelse ne olacak? Böyle siyasetçi olmamalı. Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce” diyerek İnce'ye tepkisini dile getirdi. Fatih Portakal, Youtube kanalında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İNCE GİBİ BİR İNSANIN BİZİ YÖNETTİĞİNİ DÜŞÜNÜN"
"Mesaj atmış bana işimi öğretmeye çalışıyor. 'Kırıldım, bir daha sana çıkmayacağım' falan diyor. Bana işimi öğretmeye çalışıyor. Ben sana işini öğretiyor muyum? Herkes kendi işini yapsın!"

Dün Nevşin’i de aramış, böyle bir iki cümle söylemiş Nevşin gereken cevabı vermiş. Böyle bir siyasetçinin olmaması gerekiyor. İnce gibi bir insanın bizi yönettiğini düşünün.

Muhalefette böyleyse iktidara gelse ne olacak?

Şimdi muhalefetteyken böyle! Acaba iktidara gelse ne olacak? İktidara geldiğinde demokrat bir yönetici olabilecek mi? Hoşuna gitmeyen gazeteciyi Böyle siyasetçi olmamalı. Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce.”

CHP'li Atıcı'dan HDP çıkışı: El uzatmak istiyoruz Gündem CHP'li seçmen canlı yayına daldı, Akşener'e tepki gösterdi Gündem Mansur Yavaş: “Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Olursa Benim İçin Bir Görevdir” Siyaset Sinan Oğan Ankara'da oy kullandı SEÇİM 2023 Sezen Aksu, Beykoz’da oyunu kullandı SEÇİM 2023 Serenay Sarıkaya Beşitaş'ta oy kullandı! Oyuncunun tarzı dikkat çekti SEÇİM 2023 Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer ile oyunu kullandı Magazin "Seçmeni eşek gibi Kılıçdaroğlu'na oy vermeye mecbur bırakamazlar" SEÇİM 2023 TBMM ne zaman göreve başlayacak? SEÇİM 2023 Şanlıurfa'dan seçime dair görüntüler gündem olmuştu! 'Toplu oy' iddialarına valilikten açıklama SEÇİM 2023 Oylar sayılmaya başlandı SEÇİM 2023 Oy sayım işlemi nasıl olacak? SEÇİM 2023