Emine Erdoğan Kolombiya Cumhurbaşkanı'nın eşi ile New York'ta bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyaretinde bulunan eşi Emine Erdoğan, Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro'nun eşi Veronica Alcocer Garcia ile New York'ta buluştu. Emine Erdoğan yaptığı açıklamada, "Sıfır Atık projemizle 2017 yılından bugüne elde ettiğimiz kazanımları ve deneyimlerimizi paylaşarak, atık yönetimine dair iş birliği alanlarımızı görüştük." ifadelerine yer verdi.

Emine Erdoğan Kolombiya Cumhurbaşkanı'nın eşi ile  New York'ta bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro'nun eşi Veronica Alcocer Garcia ile New York'ta bir araya geldi.

Resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan Erdoğan, "Kolombiya Devlet Başkanı’nın kıymetli eşi Verónica Alcocer García ile Türkevi’nde bir araya geldik." ifadelerine yer verdi.

Emine Erdoğan Kolombiya Cumhurbaşkanı'nın eşi ile  New York'ta bir araya geldi - Resim : 1

İşte Emine Erdoğan'ın Twitter hesabından yaptığı açıklama;

"Sıfır Atık projemizle 2017 yılından bugüne elde ettiğimiz kazanımları ve deneyimlerimizi paylaşarak, atık yönetimine dair iş birliği alanlarımızı görüştük. Kadın liderliğinin güçlendirilmesi ve eğitimde fırsat eşitliği konularını ele aldık. Kendilerini ülkemizde ağırlamaktan duyacağım memnuniyeti belirttim."

Emine Erdoğan Kolombiya Cumhurbaşkanı'nın eşi ile  New York'ta bir araya geldi - Resim : 2

Hankendi sohbeti 2 yıl sonra gündem oldu Azerbaycan vurdu Aliyev'in uyarısı gündem oldu Azerbaycan'dan Karabağ'a operasyon Rusya'da Putin ile görüşen Kim Jong-un ülkesine döndü