AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman başlıyor? AÖF yaz okulu kayıt nasıl yapılır?

AÖF yaz okulu kayıt tarihi, kayıt yaptıracak Açık Öğretimliler tarafından araştırılıyor. Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçebiliyor. AÖF yaz okulu kaydında ders seçimi sonrasında derse göre ödeme yapılıyor. Peki, 2024 AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman başlıyor?

AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman başlıyor? AÖF yaz okulu kayıt nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi yaz okulu kayıtları için geri sayım başladı. AÖF final sınav sonuçlarının açıklanması sonrasında notlarını yükseltmek veya zayıf olan derslerini vermek isteyen öğrenciler, yaz okuluna girmek istiyor. Peki, AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman başlıyor?

AÖF YAZ OKULU KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

AÖF yaz okulu kayıtları, 1-5 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacak.

AÖF YAZ OKULU KAYIT NASIL YAPILIR?

Ders seçimi, aof.anadolu.edu.tr adresindeki Öğrenci Otomasyonu, Ders Seçim (Ekle/Sil) bağlantısından 01-05 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

AÖF yaz okulu kayıt için en fazla beş ders seçilebiliyor. AÖF öğrenci bilgi sistemine e-devlet bilgileri veya öğrenci bilgileri ile giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında "Ders Seçim (Ekle/Sil)" bağlantısından ders seçimi yapılacak.

AÖF YAZ OKULU KAYIT ÜCRETİ NE KADAR?

AÖF yaz okulu kayıt ücreti seçilen ders sayısına göre değişkenlik gösteriyor.

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2022-2023 Öğretim Yılı Yaz Okulu ücretini yukarıda belirtilen tarihler arasında Ziraat Bankası aracılığıyla aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle gerçekleştirebilir;
• Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme
• İnternet Bankacılığı ile Ödeme
• ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız)
• Mobil Bankacılık ile Ödeme
Yaz okulu kayıt tarihinin son günü olan 07 Temmuz 2023 tarihinde saat 22:30’a kadar ödeme yapılabilecek.

MSÜ tercih sonuçları nasıl öğrenilir? MSÜ seçim aşaması ne zaman başlıyor? Öğretmenlerin il dışı atama sonuçları belli oldu! E-okul ne zaman kapanıyor? E-okul karne notları, devamsızlık girişleri yapıldı mı? 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması sözlü sınav yerleri belli oldu!