E-okul ne zaman kapanıyor? E-okul karne notları, devamsızlık girişleri yapıldı mı?

Okulların kapanmasına az bir süre kaldı. Cuma günü karne alacak öğrenciler, e-okul ne zaman kapanıyor merak ediyor. Veliler, e-okul VBS ile çocuklarının notlarını ve devamsızlık durumu gibi bilgileri kontrol edebiliyor. Peki, e-okul ne zaman kapanıyor? E-okul not girişi ve devamsızlık bilgileri en son ne zaman kadar girilecek? İşte detaylar...

E-okul ne zaman kapanıyor? E-okul karne notları, devamsızlık girişleri yapıldı mı?

E-okulun kapanması, yaz tatiline girmek için gün sayan öğrencilerin gündeminde. Öğretmenler, cuma günü verilecek karne gününe kadar öğrencilerin notlarını ve devamsızlık bilgilerini e-okul sistemine girmesi gerekiyor. Karnelerin dağıtılması öncesinde öğrencinin notları ve devamsızlık bilgileri e-okul VBS üzerinden görüntülenebilecek. 

E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR?

E-okul sistemi, öğretmenlerin not girişinin kolay olması için dönemin son haftalarında kapatılıyordu. Fakat son düzenleme ile birlikte e-okul, karnelerin verildiği güne kadar öğrenci girişi ve veli girişine açık olacak.  

E-OKUL KARNE NOTLARI SİSTEME GİRİLDİ Mİ?

E-okul karne notlarının girişi devam ediyor. Öğretmenlerin e-okul karne notları ve devamsızlık girişinin bu hafta ortasına kadar girmesi bekleniyor. Okullar 14 Haziran'da kapanacak. Bu nedenle öğretmenlerin not girişleri ve devamsızlık kayıtlarının 12 Haziran 2024 tarihinde sona ermesi bekleniyor.

E-OKUL VBS GİRİŞİ İLE NOT GÖRÜNTÜLEME

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi yani kısa adı VBS'ye giriş yapmak için öncelikle ”e-okul.meb.gov.tr” adresine giriş yapmanız ve ardından açılan sayfada karşınıza çıkan ekrandaki sizden istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeniz gerekiyor. Sisteme giriş yaptıktan sonra karne not bilgileri, devamsızlık sorgulama ve öğrenciye dair birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

E-OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması sözlü sınav yerleri belli oldu! OBP nasıl hesaplanır? Ortaöğretim Başarı Puanı hesaplaması nasıl yapılır? YKS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı! Sonuçlar için ÖSYM tarih verdi! Yalan haberlere yönelik hukuki süreç başlatıldı