MEB SON DAKİKA DUYURDU! AÖL 2. dönem sınav sonuçları nasıl, nereden öğrenilir?

AÖL 2. dönem sınav sonuçları açıklandı. Açık Lise sınavları 16-17 Mart tarihinde yapılmıştı. Üç oturumda yapılan sınavın değerlendirme süreci tamamlandı. Öğrenciler, AÖL sınav sonuçlarını nasıl, nereden öğrenilir merak ediyor. İşte AÖL 2. dönem sınav sonuç sorgulama ekranı...

MEB SON DAKİKA DUYURDU! AÖL 2. dönem sınav sonuçları nasıl, nereden öğrenilir?

Açık Lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak merak ediliyordu. 16-17 Mart tarihinde üç oturumda yapılan 2024 AÖL 2. dönem sınav sonuçları MEB tarafından açıklandı. Sonuçlar, aol.meb.gov.tr adresinden ilan edildi. Peki, AÖL sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte AÖL sınav sonuç sorgulama ekranı...

MEB SON DAKİKA DUYURDU! AÖL 2. dönem sınav sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? - Resim : 1

AÖL SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖL sınav sonuçları, Açık öğretim liseleri için  https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden, 

Açık Öğretim Ortaokulu için https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx internet adreslerinden giriş yaparak sınav sonuç bilgilerini öğrenebilecek.

 MEB SON DAKİKA DUYURDU! AÖL 2. dönem sınav sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? - Resim : 2

AÖL SINAV SONUÇ SORGULAMA EKRANI

AÖL sınav sonucunu öğrenmek için öğrenci giriş ekranından güvenlik kodu, TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılması gerekiyor.

AÖL 2. dönem sınav sonucu öğrenmek için tıklayınız

 

İTÜ, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle “5G Teknoloji Kampüsü” açıldı İOKBS bursluluk sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? BİLSEM ön değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL 2. Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?