DGS geç başvuru başladı mı, başvuru ücreti ne kadar?

DGS geç başvuru tarihi merak ediliyor. Dikey Geçiş Sınavı başvuruları 29 Mayıs'ta başladı, 5 Haziran'da sona erdi. Bu tarihler arasında başvurusunu yapamayan adaylar, DGS geç başvuru tarihini araştırıyor. Peki, 2023 DGS geç başvuruları ne zaman başlıyor? DGS geç başvuru ücreti ne kadar? İşte detaylar...

DGS geç başvuru başladı mı, başvuru ücreti ne kadar?

Dikey Geçiş Sınavı başvuruları sona erdi. ÖSYM tarafından yapılan DGS başvuruları 29 Mayıs - 5 Haziran tarihlerinde alındı. Bu tarihlerde yapamayan adaylar için DGS geç başvuru tarihi önemli. Peki, DGS geç başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? DGS geç başvuru ücreti ne kadar? İşte 2023 DGS başvuru kılavuzu...

DGS GEÇ BAŞVURULARI NE ZAMAN?

DGS başvuruları 29 Mayıs-05 Haziran tarihleri arasında yapıldı. bu tarihler arasında başvuru yapamayan adaylar için DGS geç başvuru günü 13 Haziran Salı olarak açıklandı.

2023 DGS BAŞVURU KILAVUZU

DGS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

DGS başvuru ücreti 270 lira olarak açıklanmıştı. Geç Başvuru Gününde yapılan başvurularda sınav ücreti, %50 artırımlı olarak ödeniyor. 2023 DGS geç başvuru ücreti 405 TL.

GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ HANGİ BANKALARA ÖDENİYOR?

Geç başvuru ücreti herhangi bir bankaya yapılmıyor. Geç başvuru ücreti, %50 artırımlı olarak, başvurunun yapıldığı gün ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödenecek.

ÖSYM
MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS ulaşım ve barınma desteği ne kadar, nasıl, nereden alınır? Okullar ne zaman kapanıyor, yaz tatili ne zaman başlıyor? KPSS geç başvuru başladı mı, geç başvuru ücreti ne kadar?