E-YDS sınavı saat kaçta başlıyor? E-YDS 2024/4 (İngilizce) sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Elektronik Yabancı Dil Sınavı olan e-YDS 2024/4 (İngilizce) bugün yapılacak. ÖSYM, sınav giriş belgesini AİS üzerinden adayların erişimine açtı. Sınavdan 15 dakika önce girişler kapatılacak ve adaylar salonlara alınmayacak. Peki, e-YDS 2024/4 (İngilizce) sınavı saat kaçta başlıyor? İşte e-YDS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

E-YDS sınavı saat kaçta başlıyor? E-YDS 2024/4 (İngilizce) sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS), bugün İngilizce dalında yapılacak. Başvuru yapan adaylar, ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresinden E-YDS sınav giriş belgesini alabiliyor. Sınavdan 15 dakika önce kapıların kapanması nedeniyle adaylar geç kalmak istemiyor. Peki, e-YDS 4 İngilizce sınavı saat kaçta başlıyor? E-YDS sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? 

E-YDS sınavı saat kaçta başlıyor? E-YDS 2024/4 (İngilizce) sınav giriş belgesi nasıl alınır? - Resim : 1

E-YDS 4 İNGİLİZCE SINAVI SAAT KAÇTA?

27 Nisan 2024 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2024/4 (İngilizce) sınavı için adaylar, saat 13.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır. E-YDS 4 sınavı saat 13.45'te başlayacak. Sınav için verilen süre 180 dakika. 

E-YDS sınavı saat kaçta başlıyor? E-YDS 2024/4 (İngilizce) sınav giriş belgesi nasıl alınır? - Resim : 2

E-YDS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecek.

21 yeni lisans, 50 ön lisans programı geliyor EKPSS ne zaman, saat kaçta? 2024-EKPSS sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir? AUZEF sınav giriş belgesi yayımlandı: Vize sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖL 3. dönem sınavı ne zaman?