YDS sonuçları ne zaman açıklanır? 2024-YDS/1 sınav soruları ve cevap anahtarları

Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (2024-YDS/1), 24 Mart Pazar günü yapıldı. ÖSYM tarafından düzenlenen sınav sonrasında YDS soru ve cevap kitapçıkları, adayların erişimine açıldı. Netlerini hesaplamaya çalışan adaylar, YDS sonuçları ne zaman açıklanır merak ediyor. İşte ÖSYM tarafında verilen YDS sınav sonuç tarihi...

YDS sonuçları ne zaman açıklanır? 2024-YDS/1 sınav soruları ve cevap anahtarları

YDS sonuçları, 2024 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına girenlerin gündeminde yer alıyor. YDS, yabancı dil tazminatı almak isteyen kamu personelinin yabancı dil bilgisi seviyesini belirlemek için yapılıyor. 2024'ün ilk YDS sınavı ise 24 Mart günü yapıldı. Peki, 2024 YDS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

YDS sonuçları ne zaman açıklanır? 2024-YDS/1 sınav soruları ve cevap anahtarları - Resim : 1

YDS SORU VE CEVAP KİTAPÇIKLARI

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 10 gün süreyle erişebilecektir. Temel Soru Kitapçığı’nın görüntüleme süreci, 3 Nisan 2024 tarihi saat 23.59’da sona erecektir.

YDS soru ve cevap anahtarı için tıklayınız

YDS sonuçları ne zaman açıklanır? 2024-YDS/1 sınav soruları ve cevap anahtarları - Resim : 2

YDS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM, 2024-YDS/1 sınav sonuçlarının 25 Nisan 2024'te açıklanacağını duyurdu. 

Adaylar, YÖK'ten ek başvuru hakkı: YKS 2. geç başvuru nasıl yapılır, kimler yapabilir? Açık Lise (AÖL) sınav sonuçları için gözler MEB'de! AÖF soru cevap anahtarı yayımlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak? YKS ek başvuru ne zaman 2024? Kimler başvurabilir, başvuru ücreti ne kadar?