Altın dolar rekor kırdı! Bakan Mehmet Şimşek dedikodular üzerine açıklama yaptı: Benden duymadığınız dedikodulara inanmayın

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yakın çevresine ekonomide görünenden daha büyük problem olduğunu söylediği iddia edildi. Altın ve doların da rekor kırmasının ardından Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'ten iddialara dair açıklama geldi. Bakan Şimşek, "Sevgili vatandaşlarımızdan özellikle bir istirhamım var; uygulama ve politikalarımıza ilişkin lütfen benden duymadığınız hiçbir habere ve dolaşıma sokulan hiçbir dedikoduya itibar etmeyiniz." dedi.

Altın dolar rekor kırdı! Bakan Mehmet Şimşek dedikodular üzerine açıklama yaptı: Benden duymadığınız dedikodulara inanmayın

Ekonomist Artunç Kocabalkan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yakın çevresine ekonomide görünenden daha büyük problem olduğunu söylediğini aktardı.

Bu iddiaların ardından Bakan Şimşek sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Şimşek, "Sevgili vatandaşlarımızdan özellikle bir istirhamım var; uygulama ve politikalarımıza ilişkin lütfen benden duymadığınız hiçbir habere ve dolaşıma sokulan hiçbir dedikoduya itibar etmeyiniz." ifadelerini kullandı.

Mehmet Şimşek'in açıklamaları şöyle;

"Bugün TBMM Genel Kurulu’nda yemin ederek görevimize başlamış bulunmaktayız, Allah utandırmasın.

Hükümetimizin üstesindesinden gelemeyeceği hiçbir sorun yoktur. Plan ve program dahilinde, belirlediğimiz ilkeler çerçevesinde emin adımlarla çıktığımız bu yolda hedeflerimize inşallah herkesin desteğini alarak ulaşacağız.

Ancak biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var.

Bu çerçevede sevgili vatandaşlarımızdan özellikle bir istirhamım var; uygulama ve politikalarımıza ilişkin lütfen benden duymadığınız hiçbir habere ve dolaşıma sokulan hiçbir dedikoduya itibar etmeyiniz.

Saygılarımla…"

Düşük faizli değil faizsiz kredi! İşte detaylar Yabancı yatırımcıya İngilizce mesaj Asgari ücret ne olacak, komisyon ne zaman toplanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak?