2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

Emekli bayram ikramiyesi son dakika... Emekli ikramiyesi, Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda iki kez veriliyor. Ramazan ayına girilmesiyle bayram ikramiyesi ne kadar, ne zaman hesaba yatacak araştırılmaya başlandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş bayram ikramiyesine dair son dakika açıklama ile cevaplandı.

2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan en düşük emekli maaşına zam teklifi Meclise geldi. Emekli olan vatandaşlar, bu haber ile birlikte bayram ikramiyesi ne kadar olacak araştırmaya başladı. Son dakika habere göre AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emekli bayram ikramiyesinin yükseltileceğini açıkladı. Peki, emekli ikramiyesi ne kadar oldu?

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emekliye verilen bayram ikramiyesinin tutarının 2 bin liraya yükseltileceğini bildirdi.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Emekli bayram ikramiyesinin ne zaman hesaba yatacağına dair resmi açıklama yapılmadı. Bu yıl Ramazan Bayramı, 21 Nisan'da başlayacak. Emekli ikramiyesinin bayram öncesinde hesaplara geçmesi bekleniyor.

Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? Sözleşmeli pozisyon için gereken süre değişti Son dakika! Tarım Kredi'den Ramazan ayı kararı:  900 üründe fiyatlar sabitlendi "Son alım fırsatı, ondan sonra altın diye bir şey yok"