BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu: Bayraktar TB3 için sayılı gün kaldı

Ülkemizin yerli ve milli gururlarından SİHA'lar ve İHA'lar yurt dışından yoğun talep görüyor. Ülkemiz savunmasında da kullanılan Bayraktar'lar için yeni ve müjdeli bir haber daha geldi. BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Bayraktar TB-3'ün yeni fotoğraflarını paylaşarak, TB3'ün ilk uçuşuna gün saydığını duyurdu.

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu: Bayraktar TB3 için sayılı gün kaldı

Ülkemizin yerli ve milli gururlarından SİHA'lar ve İHA'lar yurt dışından yoğun talep görüyor. Ülkemiz savunmasında da kullanılan Bayraktar'lar için yeni ve müjdeli bir haber daha geldi.

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu: Bayraktar TB3 için sayılı gün kaldı - Resim : 1

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Bayraktar TB-3'ün yeni fotoğraflarını paylaşarak, TB3'ün ilk uçuşuna gün saydığını duyurdu.

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu: Bayraktar TB3 için sayılı gün kaldı - Resim : 2

BAYKAR Teknoloji Lideri Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bayraktar TB3'ün ramazan ayı öncesinde çekilen fotoğraflarını paylaştı.

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu: Bayraktar TB3 için sayılı gün kaldı - Resim : 3

Paylaşımında, "Bugün paylaştığımız fotoğraflarda üretim hattında görünen, kanatlarını katlayabilme özelliğine sahip türünün ilk örneği olan 'balığın' ramazan öncesi çekilmiş görselleri. Büyük abisi Kızılelma'dan sonra ilk uçuşuna gün sayıyor" ifadelerini kullandı.

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu: Bayraktar TB3 için sayılı gün kaldı - Resim : 4

AK Parti'nin seçim kampanyası netleşiyor Kahramanmaraş'ta enkaz kaldırma çalışmaları 13 mahallede devam edecek Sakal-ı Şerif'e ilgi azaldı! Hatay'da yarın 14 mahallede enkaz kaldırma çalışmaları devam edecek!