14 Mayıs seçimlerinde AK Parti'nin seçim kampanyası da netleşiyor: Bol bol mega projeler açılacak

Kahramanmaraş merkezli depremlerin gölgesinde Türkiye 14 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanıyor. Gazeteci Abdülkadir Selvi de AK Parti'nin seçim kampanyasına ilişkin son detayları aktardı. Yazıda bol bol mega projelerin açılışlarının yapılacağı ve vatandaşa "Beni seçerseniz bu eserler devam eder, Kılıçdaroğlu gelirse bu hizmetleri engeller" mesajının verileceği ifade edildi.

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti'nin seçim kampanyası da netleşiyor: Bol bol mega projeler açılacak

Kahramanmaraş merkezli depremlerin gölgesinde Türkiye 14 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanıyor.

Deprem nedeniyle birçok siyasi partinin seçim müziği çalmayacağı ifade edilmişti. AK Parti ayrıca aday adaylığı başvurusu yapacak kişilerin başvuru ücretlerini AFAD'a yapmaları gerektiği söylenmişti.

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti'nin seçim kampanyası da netleşiyor: Bol bol mega projeler açılacak - Resim : 1

AK PARTİ'NİN KAMPANYASI BELLİ OLUYOR
Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi bugün kaleme aldığı yazıda AK Parti'nin seçim kampanyasına dair son detayları aktardı.

Selvi yazısında şu ifadelere yer verildi:

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti'nin seçim kampanyası da netleşiyor: Bol bol mega projeler açılacak - Resim : 2

KAMPANYA NASIL OLACAK?
Seçim kampanyası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üzerine kurulacak. Çünkü AK Parti bu seçimleri Erdoğan-Kılıçdaroğlu seçimi olarak görüyor. Seçmene, “Türkiye’yi 5 yıl boyunca Erdoğan mı yönetsin, Kılıçdaroğlu mu?” tercihi sunulacak.

MEGA PROJELERİN AÇILIŞLARI OLACAK
Rahmetli Özal da bunu yapardı. F-16’ların, Fatih Köprüsü’nün, otobanların, bilgisayarın kullanıldığı farklı seçim kampanyaları düzenlerdi. Erdoğan da milletimizin göğsünü kabartan mega projeleri bir bir hizmete sokup, seçmenlere “Beni seçerseniz bu eserler devam eder, Kılıçdaroğlu gelirse bu hizmetleri engeller” mesajını verecek.

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti'nin seçim kampanyası da netleşiyor: Bol bol mega projeler açılacak - Resim : 3

SEÇİM AFİŞLERİNDE NE OLACAK?
Peki seçim afişleri hazır mı? Seçim afişlerinde ne olacak? Seçim afişlerinin çekimlerinin, tasarımlarının büyük ölçüde tamamlandığı söyleniyor. Seçim beyannamesinin açıklanacağı 11 Nisan tarihinde seçim afişlerini de görme imkânımız olacak. O güne kadar gizli tutulacak. Seçim afişlerinde Erdoğan olacak. Ama sadece Erdoğan olmayacak. Türkiye’nin büyük gurur projeleri de olacak. Mega projeler kullanılacak.

- Milli aracımız TOGG.

- Milli Muharip Uçağı.

- İlk uçak gemimiz TCG Anadolu.

- Türkiye’nin ilk Bor Karbür İşletmesi.

- Milli Muharip Uçakları İHA’lar, SİHA’lar.

Fatih Erbakan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler Cumhurbaşkanı adaylarının beşinci gün imza sonuçları açıklandı Karamollaoğlu'nun sözleri akıllara Buket Aydın'ın o sözlerini getirdi CUMHURBAŞKANLIĞINDA 4 ADAY YARIŞACAK