Temel Karamollaoğlu'ndan dikkat çeken LGBT sözleri: İki erkek iki kadından aile olmaz! Akıllara Buket Aydın'ın açıklaması geldi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu LGBT'yle ilgili ki "İkİ tane erkek, iki tane kadın bir araya gelmiş, 'Biz de bir aileyiz.' Hadi oradan. Biz aile mefhumunu toplumun diri kalması, canlı tutulması için elzem görürüz" ifadelerini kullandı. Bu sözler sonrası akıllara bir kez daha Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'ın Millet İttifakı liderlerine geçtiğimiz haftaki seslenişi akıllara geldi.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen partisinin Genişletilmiş İstanbul İl Divanı Toplantısı'nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İslam aleminin kalbinin adeta İstanbul'da attığını söyledi.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NDAN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER
Aile mefhumunun dejenere edilmesine rıza gösteremeyeceklerini dile getiren Karamollaoğlu, "Aile, bir erkek bir kadın ve çocuklardan meydana gelir. Bunu da unutmamalıyız. İki tane erkek, iki tane kadın bir araya gelmiş, 'Biz de bir aileyiz.' Hadi oradan. Biz aile mefhumunu toplumun diri kalması, canlı tutulması için elzem görürüz. İkincisi de dünya düzeni hızla bozuluyor. Ülkeler birbirleriyle ihtilaflı hale getiriliyor. Ama bizim bölgemizde, bizi tehdit eden en önemli hedef büyük Orta Doğu Projesi'dir. Biz Büyük Orta Doğu Projesi'ne rıza gösteremeyiz." dedi.

BUKET AYDIN'IN SÖZLERİ AKILLARA GELDİ
Saadet Partisi Genel Başkanı'nın bu çıkışı akıllara bir kez daha Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'ın sözlerini akıllara getirdi. 

Aydın, şu sözlerle seslenmişti:

"CHP’nin Ayasofya'yı tekrar müze yapmak istediğini biliyoruz. Saadet Partisi’nin bunu istemediğini de biliyoruz. Bu durumda diğer partilerin tutumu ne olacak. Bizim halkımızın bir kısmında çok ciddi bir anti Erdoğancılık var. Seçelim de sonra ne olacaksa olsun. Uyuşmadıkları bir sürü konu var. LGBTİ ve İstanbul Sözleşmesi gibi konularda her bir parti farklı düşünüyor. Bu konuları nasıl açığa kavuşturacaksınız? Eğitim sisteminde ya da dışişlerinde nasıl hamleler yapacaksınız? Örneğin Ali Babacan ekonomiden sorumlu olmak isteyecek. CHP kurmayları buna nasıl tepki verecek? Ya da HDP operasyonların durdurulmasını isteyecek diğer partiler nasıl tepki verecek? Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş‘ın cumhurbaşkanı yardımcısı olarak eklenmesi ile işler iyice karışacak. 6'lı masaya baktığımda tam bir bilinmezlik silsilesi görüyorum. Tüm bunların üstesinden nasıl gelecekler merak ediyorum."

Temel Karamollaoğlu'ndan dikkat çeken LGBT sözleri: İki erkek iki kadından aile olmaz! Akıllara Buket Aydın'ın açıklaması geldi - Resim : 1

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert tepki: Kim ulan sözde sanatçı? Kim? Kime ne diyorsun? CUMHURBAŞKANLIĞINDA 4 ADAY YARIŞACAK Bahçeli'den HÜDA-PAR açıklaması İBB Ekrem İmamoğlu'nun Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu anonsu çok konuşuldu!