'Buket Aydın, Özgür Özel'in en yakın arkadaşı' iddiaları! Canlı yayında açıklamalar

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın canlı yayında 'Buket Aydın, Özgür Özel'in en yakın arkadaşı' iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Özdil, 'Buket Aydın, Özgür Özel'in en yakın arkadaşı' iddiasında bulundu.

TV100'de açıklamalarda bulunan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, iddialara yönelik konuştu.

Buket Aydın'ın açıklamaları şöyle;

"Yılmaz Özdil yayınladığı bir videoda 'Buket Aydın Özgür Özel'in en yakın arkadaşlarından biri. Özgür Özel CHP Başkanlığı'nı kazanınca Buket Aydın'ı aradı ve karşılıklı birbirlerini tebrik ettiler.' dedi. Ondan sonra Özgür Özel'e ciddi bir trol saldırısı oldu. Özgür Özel kurultayı kazanıp arabaya binip beni falan aramadı böyle bir şey yok. Benim anlattığım şeyleri çarpıtıp hikayeleştirerek bambaşka kılıflara sokuyorlar.

Ben bir yayında Özgür Özel'in arkadaşım olduğunu CHP'de nadir görüştüğüm insanlardan biri olduğunu anlatmıştım. Özgür Özel tabii ki medya mensuplarıyla görüşmek durumunda olan defalarca yayında ağırladığım bir arkadaşımdır.

CHP Genel başkanı seçildiğinde arayıp tebrik ettim. O da bana 2015'te yaşadığımız bir anıyı hatırlatarak teşekkürlerini iletti konu bu kadardır. Bu durumu çarpıtarak yeni bir genel başkanı karalamaya çalışamazsınız. Ben yayında bunları söyledim. 'Arada bir aradığım sohbet ettiğim fikir alışverişinde bulunduğum bir arkadaşımdır' dedim. En yakın arkadaşı olduğum şeklinde bir şey asla söylemedim. Bunu yapan kişi muhalefetin içinden biri. Özgür Özel'e kafaya takmış yapabileceği tüm çirkin saldırıları yapıyor. Rica ediyorum böyle şeyleri saptırmasınlar.

Ben Özgür Özel'i tebrik ediyorum tabii ki tüm liderlerle konuşacak ve görüşecek. Özgür Özel istediği gibi davranıyor. Kimle görüşüp görüşmeyeceğini bu insanlara sormayacaktır zaten. Bunun üzerinden de bir karalama kampanyası yapılmasını çok yanlış buluyorum. Ve ben bütün siyasilerden de aynı davranışı bekliyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşme Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında kriz mi var? Atatürk'ün doğduğu evden alınan toprak Karabük'te İstanbullulara ücretsiz HPV aşısı