Çam ve Sakura Şehir Hastanesi üzerinden yapılan algı operasyonu çöktü! Hasta kabulü devam ediyor

İstanbul'da sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel felaketi, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ni de etkisi altına aldı. Kamuoyunda "hastanede sağlık hizmeti verilemiyor" haberleri çıktı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaştığı video ile Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde acil birimlerin hasta kabul etmeye devam ettiğini açıkladı.

İstanbul'da meydana gelen sel felaketi sonrası Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin bahçesi de sular altında kalmıştı. Kısa süre içinde hastanenin sağlık hizmetini sağlayamadığı yönünde haberler çıktı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde hastaların tedavi edilmeye devam edildiğini açıkladı.

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi üzerinden yapılan algı operasyonu çöktü! Hasta kabulü devam ediyor - Resim : 1

BAŞVURACAK ACİL HASTALARINI YANILTMAYALIM

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Başvuracak acil hastalarını yanıltmayalım" ifadelerine yer verdi.

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi üzerinden yapılan algı operasyonu çöktü! Hasta kabulü devam ediyor - Resim : 2

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "İstanbul’daki su taşkını olayı sonrası, Çam ve Sakura Şehir Hastanemizle ilgili bazı hatalı yorumlar yapılmakta ve hastaları yanıltıcı ifadeler kullanılmaktadır. Acil birimlerimiz her zamanki gibi hasta kabul etmeye devam etmektedir. Hastanenin su taşkını olayından etkilenmesi, rögar kapaklarının taşkında geri tepmesi sonucu içeriye bir miktar su girmesi ve suyun kısa sürede temizlenmesinden ibarettir." ifadelerine yer verdi.

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi üzerinden yapılan algı operasyonu çöktü! Hasta kabulü devam ediyor - Resim : 3

Bakan Koca, "Acil birimlerimizin devre dışı olduğunu söyleyenler, durumu acil olan birçok hastayı yanılttıklarını unutmamalı, bu sorumluluğu almamalıdır. Gerçekte durum, 1 saat önce çekilmiş videoda görüldüğü gibidir." açıklamasında bulundu.

Ekrem İmamoğlu'na İSKİ tepkisi Kırklareli'de kayıp 4 kişiden ikisinin cansız bedenine ulaşıldı İstanbul'da metro seferleri durdu Cumhurbaşkanı Erdoğan, af yetkisini ikinci kez kullandı!