Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: Deprem bölgesinde 53 bin 830 konutun yapım sürecini başlattık

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan son dakika açıklaması... Bakan Kurum, deprem bölgesinde 53 bin 830 konutun yapım sürecinin başlatıldığını, 22 bin 467 konutun temelinin atıldığını bildirdi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: Deprem bölgesinde 53 bin 830 konutun yapım sürecini başlattık

Bakan Kurum, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde kalıcı konutların temel atma işlemlerine devam ettiklerini belirtti.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: Deprem bölgesinde 53 bin 830 konutun yapım sürecini başlattık - Resim : 1

Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri, Adana, Hatay, Adıyaman, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Elazığ'da yapım sürecine başlanan konutların videosunu paylaşan Bakan Kurum, "yeniden ihya ve inşa süreciyle 11 ilde yeni bir şehircilik destanı yazacaklarını" belirtti.

Kurum, "Deprem bölgesinde şu ana kadar 53 bin 830 konutumuzun yapım sürecini başlattık. 22 bin 467'sinin temellerini attık" sözlerini kullandı.

Son dakika! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar duyurdu: 30 bin 62 personel alınacak Cumhuriyet yazarı Özdemir İnce'den skandal çıkış: İmam hatiplilerden bilim adamı olmaz Yeniden Refah Partisi ile Milletvekilliği pazarlığı yapıldı mı? Gelecek Partisi'nde Kılıçdaroğlu istifası!