Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den HÜDA PAR'a yönelik açıklamalar: Ben vicdani retçiyim demek adalet değil

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Odatv Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik'e açıklamalarda bulundu. "Askerlik hizmetini yapmak istemeyenlerin yapmaması yönünde sözler söyledi. İnanç noktasında birleşiyor olmamız adalet noktasında da birleştiğimiz anlamına gelmez. Bu ülkede yaşıyoruz güvenliğimizi asker polis sağlıyor. Ben vicdani retçiyim demek adalet değil. Her bireyin bu ülkeye borcu var ve herkes elini taşın altına koyacak. Bu zulümdür adaletsizliktir." dedi.

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den HÜDA PAR'a yönelik açıklamalar: Ben vicdani retçiyim demek adalet değil

Odatv Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik'e açıklamalarda bulunan Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, HÜDA PAR'la ilgili "Milli değil" dedi.

Özçelik, Cübbeli Ahmet'e "Son günlerde çok tartışılan bir parti var. Cumhur İttifakı ile seçime geleceği söyleniyor. HÜDAPAR’ın Özerklik gibi talepleri var. Şeriat yönetimi gibi talepleri var. Siz bu konuya nasıl bakıyorsunuz?" sorusunu yöneltti.

Gazeteci Ahmet Hakan'ın programında HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun söylediklerinden rahatsız olduğunu belirten Cübbeli Ahmet, "Askerlik hizmetini yapmak istemeyenlerin yapmaması yönünde sözler söyledi. İnanç noktasında birleşiyor olmamız adalet noktasında da birleştiğimiz anlamına gelmez. Bu ülkede yaşıyoruz güvenliğimizi asker polis sağlıyor. Ben vicdani retçiyim demek adalet değil. Her bireyin bu ülkeye borcu var ve herkes elini taşın altına koyacak. Bu zulümdür adaletsizliktir. Ben pastadan payını alayım milletin çocuğuna ne olursa olsun demektir. Ben buna çok karşıyım." dedi.

Cübbeli Ahmet'in açıklamaları şöyle;

"HÜDAPAR benim görüştüğüm kimseler değil. Hiç onlardan tanıdıklarım da yok. Sadece hapisteyken yanlış hatırlamıyorsam Kayseri Müftüsü bir beyefendi onlardan olduğunu belirterek selam göndermişti. Sadece o kadar Selam kelam ettik. Hapisten çıktıktan sonra herhangi bir görüşmemiz olmadı. Mahmut Efendi Hazretleri’ne ziyarete geldiklerini duydum. Başkanları Zekeriya Bey ziyaretine geldi sanırım. Ben orada da bulunmadım. Hatta sanırım o zaman bir fotoğrafta paylaşılmıştır. Biz Müslümanız diyorlar, Şeriat diyorlar, 500.000 kişinin katıldığı mevlitler organize ediyorlar. Yani sonuçta biz de şeriatçıyız. Şeriat Allah'ın kelamıdır. Suriye olaylarından önce bir İrancılık durumu olduğunu duymuştum. Tabi sonra İran’ın yaptıklarını herkes gördükten sonra HÜDA PAR'ın da İran’ı savunacak bir tarafı kalmadı. Irkçılık yapan, mezhepçilik yapan ve onlarca Müslüman'ın Suriye’de ırzına geçen İran... Bu olaylardan sonra HÜDA PAR İran ile irtibatını kopardı. Yani sonuç olarak 'Müslümanım' diyorsan Müslüman‘dır, Şeriatçiyim diyorsa şeriatçidir. Yani inanç konusunda birleşiyoruz ama Ahmet Hakan Bey’in programında söylediği sözler beni çok rahatsız etti. Askerlik hizmetini yapmak istemeyenlerin yapmaması yönünde sözler söyledi. İnanç noktasında birleşiyor olmamız adalet noktasında da birleştiğimiz anlamına gelmez. Bu ülkede yaşıyoruz güvenliğimizi asker polis sağlıyor. Ben vicdani retçiyim demek adalet değil. Her bireyin bu ülkeye borcu var ve herkes elini taşın altına koyacak. Bu zulümdür adaletsizliktir. Ben pastadan payını alayım milletin çocuğuna ne olursa olsun demektir. Ben buna çok karşıyım."

Akar: 306 terörist etkisiz hale getirildi Seçim yaklaştıkça siyasette heyecan artıyor! İki anket, iki farkı sonuç Depremden 40 gün sonra ceset çıkarıldı