Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan seçim klibi! "Nisan gelecek yüzler gülecek"

31 Mart yerel seçimleri için Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı olarak gösterdiği Murat Kurum, sosyal medya hesabından seçim klibini yayımladı. Klipte, İstanbul'un dört bir yanını gezerek sokaklara ve dükkan önlerine karanfil bırakıldı. Kampanya çerçevesinde İstanbul’un dört bir yanı “Nisan Gelecek Yüzler Gülecek” billboardları ile donatıldı. İşte o klip...

  • Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un seçim kampanyası kapsamında, "Sevdamız İstanbul" isimli bir klip hazırlandı.
  • "Nisan Gelecek, Yüzler Gülecek" sloganıyla İstanbul'un sorunlarının hızlıca çözüme kavuşturulacağı vurgulanan klip gecenin karanlığında, İstanbul'un siyah-beyaz yansıtıldığı görüntüler ile başladı.

  • Klibin devamında elinde kırmızı karanfillerle sokaklarda yürüyen ve o karanfilleri dükkanların, evlerin önüne bırakan bir kişi görülüyor.

Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan seçim klibi! "Nisan gelecek yüzler gülecek" - Resim : 1

  • Şehre, Ayasofya Camii üzerinden güneşin doğmasıyla ilerleyen klipte, farklı yaş ve meslek gruplarından İstanbullular; işyerlerinin, evlerinin önünde buldukları karanfillerle güne uyanıyor.

Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan seçim klibi! "Nisan gelecek yüzler gülecek" - Resim : 2

  • İstanbulluların karanfile dokunmasıyla, siyah-beyaz görüntüler bir anda renkleniyor.

Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan seçim klibi! "Nisan gelecek yüzler gülecek" - Resim : 3

  • Dükkanının önündeki karanfili alan esnafın tebessümü ile aynı anda "Geliyoruz işte halkın gücüyle" sözleri duyuluyor.
  • Klibin devamında bir ev hanımı kapısının önündeki karanfili alıyor ve o esnada, "Yapacak iş çok, başka İstanbul yok" cümleleriyle, karanfilden yayılan ışık hüzmesi şehrin siyah-beyaz silüetini bir kez daha renklendiriyor.

Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan seçim klibi! "Nisan gelecek yüzler gülecek" - Resim : 4

  • "Sadece İstanbul sevdamız oldu" sözleri eşliğinde parkta spor yapan İstanbullu gencin bankın üzerine bırakılan karanfili almasıyla, siyah-beyaz kasvetli bir İstanbul'dan; yine yemyeşil ve aydınlık bir İstanbul'a geçiş yapılıyor.

Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan seçim klibi! "Nisan gelecek yüzler gülecek" - Resim : 5

  • Farklı meslek gruplarının da yer aldığı klipte, İstanbul'da çalışan bir doktorun masasında kırmızı karanfil görülüyor ve "Hakkıyla hizmet etmek andımız oldu" sözleri duyuluyor.
  • Sonrasında bir öğretmen kırmızı karanfil koyduğu vazoyu masasına yerleştiriyor ve sınıfta eğitim sahneleri yer alıyor.

Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan seçim klibi! "Nisan gelecek yüzler gülecek" - Resim : 6

  • "Nisan gelecek, yüzler gülecek" sözleriyle 31 Mart seçimlerine vurgu yapılan klipte, parkta gitar çalan bir genç ve arkadaşlarının da mutluluğu yansıtılıyor. Ardından İstanbullu bir ailenin yemek masasındaki karanfille birlikte; "Bir muradı var bu şehrin yüzler gülecek" sözleriyle, sorunların çözüm adresi olarak Murat Kurum gösteriliyor.

Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan seçim klibi! "Nisan gelecek yüzler gülecek" - Resim : 7

  • Klibin son sahnesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum elinde karanfil ile görünüyor ve "Dertlerin bittiği, yüzlerin güldüğü 'Çilesiz bir İstanbul'u çok özlediniz, biliyorum. Umutla, aşkla, heyecanla hep birlikte el ele verip bu aziz şehri hak ettiği günlerine kavuşturacağız." ifadelerini kullanıyor.
AK Parti İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi)
Adobe fiyatlarına yüzde 300 zam Kabine toplantısı başladı Canlı yayında 'oğlum' kavgası İmamoğlu'ndan 'kök' gafı