Cumhur İttifakı'nın İBB başkan adayı Murat Kurum: 1.7 puan farkla seçimi kazanacağız

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Kurum, "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız" dedi.

Yerel seçimlere sadece 3 gün kaldı.

Vatandaşlar, 31 Mart'ta sandık başına giderek 5 yıl boyunca şehrini, ilçesini ve mahallesini emanet edeceği kişileri belirleyecek.

Bu kapsamda adaylar kampanya çalışmalarına son hızıyla devam ediyor.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Kurum, Habertürk'te Fevzi Çakır ve Esra Toptaş'ın sorularını yanıtladı.

"1.7 PUAN FARKLA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ"

Seçim anketlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Murat Kurum, "Manipüle edilen anketler var. Bunu doğru bulmuyorum. Bütün anket firmaları 14-28 Mayıs'ta farklı konuşuyorlardı. CHP'li yönetim, 'Kazandık, öndeyiz' diye manipülasyon yaptı, yine de yapacaklardır. Son ana kadar orayı terk etmemeliyiz. Bunların algıdan başka milletimize sunacağı bir şey yok. Bunu vatandaşımız görüyor. Emin olun CHP'li, DEM'li, Yeniden Refahlı vatandaşlarımız da bunu söylüyor. Söz verenle sözünü tutmayanı vatandaşımız ayıracak. Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre 1.7 farkla kazanacağız. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak. Muhakkak kararsız seçmen olacak. Kararsız seçmenimiz çok fazla değil gibi. Artık çok az kaldı. O noktada 4-5 puan diyebileceğimiz kararsız seçmenimiz var. Eşit dağıtanlar, farklı dağıtanlar var. Kararsız seçmene sorulduğunda fikirlere göre de analiz yapıp netice veriyor. Neticede 31 Mart akşamı inşallah kazanıyor ve İstanbul'a hizmet için geliyoruz." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'na ait 3 villanın perde arkası İsmailağa Cemaati'nden 'Cübbeli Ahmet' kararı! Bakan Güler etkisiz hale getirilen terörist sayısını paylaştı Memleket Partisi adayına silahlı saldırı