Cüneyt Özdemir Buket Aydın'a saldıran Özgür Demirtaş'a tepki gösterdi: Erkeklere diyemediğini kadınlara söylüyor

Gazeteci Buket Aydın'ın Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde yayınlanan bir videosuna "tutuşmuş" yorumunu yapan Özgür Demirtaş, sandık sonuçlarının ardından hüsrana uğramıştı. Buket Aydın'ın "Hiç Çeşme’ye gitmemiş herhalde..." ifadelerine, "Kredi kartım bana ait" sözleriyle bel altı bir dil seçerek yanıt veren Demirtaş'ı Cüneyt Özdemir eleştirdi. Özdemir, Demirtaş ile ilgili, "Erkeklere söyleyemeyeceği şeyleri kadınlara çok rahat söylüyorlar. " dedi.

Özgür Demirtaş, gazeteci Buket Aydın'a bel altı sözlerle nefret kustu. Buket Aydın'a karşı kullanılan bu taciz diline gazeteci Cüneyt Özdemir'den de tepki geldi.

Cüneyt Özdemir Buket Aydın'a saldıran Özgür Demirtaş'a tepki gösterdi: Erkeklere diyemediğini kadınlara söylüyor - Resim : 1

Gazeteci Buket Aydın, Özgür Demirtaş'ın Yunanistan sevici paylaşımını alıntılayarak, "Hiç Çeşme'ye gitmemiş heralde..." diyerek Türkiye'de de böyle şeylerin olduğunu belirtti.

Bu paylaşım karşısında gözü dönen Demirtaş, bel altı bir dile başvurarak Buket Aydın'a ahlaktan yoksun "Kredi kartım bana ait..." sözleri ile yanıt verdi.

Demirtaş'ın nefret dilini gazeteci Cüneyt Özdemir eleştirdi.

Cüneyt Özdemir Buket Aydın'a saldıran Özgür Demirtaş'a tepki gösterdi: Erkeklere diyemediğini kadınlara söylüyor - Resim : 2

Özdemir, Demirtaş'ı "Erkeklere söyleyemeyeceği şeyleri kadınlara çok rahat söylüyorlar. Bu çok kolay ve ucuz bir yöntem bir kadının görüşlerini küçük düşürmek için." sözleriyle kınadı.

İşte Cüneyt Özdemir'in o konuşması:

"TEK BİR GÜNDEM GÖRÜYORSUN: ÖZGÜR DEMİRTAŞ BUKET AYDIN'A NE DEDİ?"

Sosyal medyayı açtığın zaman tek bir gündem görüyorsun: Özgür Demirtaş Buket Aydın'a ne dedi? Buket Aydın'da ona ne cevap verdi? Sonra Özgür Demirtaş ona ne cevap verdi? Buket Aydın'da buna ne cevap verdi? Herkes bunu seyrediyor.

Cüneyt Özdemir Buket Aydın'a saldıran Özgür Demirtaş'a tepki gösterdi: Erkeklere diyemediğini kadınlara söylüyor - Resim : 3

"KENDİNİ BİR ÖZGÜR HİSSEDİYORSUN ÖZGÜR DEMİRTAŞ OLUYORSUN"

Twitter ve sosyal medya insanı çok kolay yoldan çıkaracak bir mecra. Çünkü bir kontrol mekanizmasını elden çıkarıyorsun. Çok kolay elinde bir telefon var, istediğini yazıyorsun. Ne 'niye yazdın' diyen var, ne 'böyle yazma' diyen var, ne 'küfretme' diyen var. Kendini bir özgür hissediyorsun Özgür Demirtaş oluyorsun yani.

Özgür Demirtaş, işinde gücünde bir profesör. Sabancı Grubu'nda çalışıyor, kariyeri var. Güzel YouTube videoları çekiyor. Aydınlatıcı paylaşım serileri yapıyor. Ekonomiyi biliyor, kendini tutamıyor. Biraz da bu deprem zamanı gördük; heyecanlı bir insan. Hiç karşılaşmadık ama seviyoruz yani Özgür Bey'i.

Cüneyt Özdemir Buket Aydın'a saldıran Özgür Demirtaş'a tepki gösterdi: Erkeklere diyemediğini kadınlara söylüyor - Resim : 4

Buket Aydın da gazeteci. Bir dönem Kanal D'de çalıştı. O da YouTube'a geldi. Bir YouTube kanalı açtı ve daha çok hükümeti destekleyen yorumlar yapıyor.

"BURADAN BÖYLE BEL ALTI VURMAYA NE GEREK VAR?"

Özgür Demirtaş, Mykonos'tan bir videoyu koyuyor 'bu ne' der gibi. Bunun üzerine Buket Aydın topa giriyor 'hiç Çeşme'ye gitmemiş' diyor. Ne alaka ben anlamadım? Özgür Demirtaş diyor ki 'kredi kartım bana ait'. Zurnanın zırt dediği yer burası. Ben Buket Aydın'ın pek çok görüşüne katılmıyorum. Bunu göründe tatsızlaştım. Özgür Hoca'ya böyle şeyler yakışıyor mu? Buradan böyle bel altı vurmaya ne gerek var? Bir de orantısız bir tepki. Buradan özel hayata çakıyor.

"SOSYAL MEDYADA SEVİYE KAYBETMEK ÇOK HIZLI"

Polemik sonrasında devam ediyor. Bu konuyla ilgili bir kaç şey söyleyeceğim: Bu sıcak yaz günlerinde telefonlarınızı, YouTube kameralarınızı bir kenara koyun. YouTube'da yada Twitter'da sosyal medyada seviye kaybetmek çok hızlı.

Cüneyt Özdemir Buket Aydın'a saldıran Özgür Demirtaş'a tepki gösterdi: Erkeklere diyemediğini kadınlara söylüyor - Resim : 5

"BU ÇOK KOLAY VE UCUZ BİR YÖNTEM"

Özgür Demirtaş'a yakışmayan bir şey var. Buket Aydın'ın görüşlerini beğenmeyebilirsiniz. Ben beğenmiyorum mesela Buket Aydın'ın görüşlerini. Daha önce Bahar Feyzan da aynı şeyi yaşadığı için söylüyorum. Özellikle kadınlarda bu oluyor. Erkekler, çok kısa yoldan erkeklere söyleyemeyecekleri şeyleri kadınlara özel hayatlarıyla ilgili çok kolay söylüyorlar. Yakışmıyor, Özgür Demirtaş'a yakışmıyor. Özgür Demirtaş profesör ya, baştacı yapıyoruz, programımıza alıyoruz. Özgür Bey bunu yaparsa ben diğerlerini düşünmek bile istemiyorum. Bu çok kolay ve ucuz bir yöntem. Bir kadının görüşlerini boşa düşürmek için. Saçma sapan bir polemiğin geldiği yere bak.

"HEP BERABER 'ÖZGÜR HOCA AYIP ETTİN' DİYEBİLMELİYİZ"

Bir izleyicimiz diyor ki 'sen neden Buket'i koruyorsun?' Ben Buket'i de korurum, illa görüşlerine katılmak zorunda değilim ki. Hayat tarzı farklı olabilir. Bana ne? İsteyen istediğini yaşar ama bu kolaycılığa da kaçmayalım. Orada bir 'dur' diyelim. Bu eril dile karşı durmalıyız. Bugün Buket'i vuran o dil, yarın başka arkadaşımızı vurur. Hep beraber 'Özgür Hoca ayıp ettin' diyebilmeliyiz. Bu Buket'le ilgili değil Özgür Hoca'yla ilgili bir şey. Vicdan işte vicdan...

NELER OLDU?

Buket Aydın, Özgür Demirtaş'ın paylaşımını "Hiç Çeşme'ye gitmemiş heralde..." sözleriyle paylaştı.

Özgür Demirtaş, bel altına vurarak, "Kredi kartım bana ait..." dedi.

Aydın, Demirtaş'a "Şu üsluba yanıtımdır. Okan Bayülgen'in programında bahsettiğin kart veriyorlar konusu; benimle alakalı bir konu değildir. Senelerdir medya patronlarına yalakalık yapan bazı dinozor genel yayın yönetmeni ve yazar erkeklerin bu kartları kullandığından bahsetmiştim. "Konuşmamın tamamını izleyen ve biraz beyni olan herkes bunu anlar. Ayrıca Demirtaş kendi kartın ama paraları nerelere yaltaklanarak kazanıyorsun o belirsiz zira bu kadar milliyetçiliğin gündem olduğu dönemde sanki Türkiye’de hiç bir şey yokmuş gibi Yunanistan seviciliği.

Yapman neye hizmet ettiğinin bir kanıtı. Demirtaş Ayrıca senin tarafında bir kadına böyle bir üslupla konuşulsa kadına şiddet diye kendini parçalayacak olan sen yine hem kaliteni hem de kapasiteni belli ettin. Yalakalarınla sanal dünyada mutluluklar" sözleriyle yanıt verdi.

Cüneyt Özdemir Buket Aydın'a saldıran Özgür Demirtaş'a tepki gösterdi: Erkeklere diyemediğini kadınlara söylüyor - Resim : 7

Demirtaş, beyninin olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Buket, Benim iki kulağımın arasında bir organ var adına BEYİN diyorlar. Ben onu kullanarak para kazanıyorum. Bu mesajı da sana ÇEŞME’den yazıyorum. Şansa bak. Sana söyleyebileyim diye bugün Çeşme’de olmam güzel tesadüf. Bir daha tanımadığın insanlara laf etme. Yanıtını alırsın"

 "BANA VERDİĞİN YANIT KUMAŞINI ORTAYA KOYDU"

Buket Aydın'dan tokat gibi yanıt:

"Özgür, bana verdiğin yanıt kumaşını ortaya koydu. O çok övündüğün organın; övündüğün kadar çalışmıyor hani iki kulağının arasında olan. Kaliteni bir tweetimle ortaya çıkardım. Yalaka ve beynini kiraya vermiş muhaliflerin seni övmesi gerçeği değiştirmez…"

Cüneyt Özdemir Buket Aydın'a saldıran Özgür Demirtaş'a tepki gösterdi: Erkeklere diyemediğini kadınlara söylüyor - Resim : 8

Kaynak: haberet.com

Cumhuriyet'ten 'Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu' başlığı Göçmen kaçaklığında dikkat çeken rakam! Türkiye'den İtalya ile sıcak temas Nagihan Karadere: Botokslarımı estetik sandılar