Ekolojik dengeye ve insan sağlığına zarar veriyor! Bodrum'da sahile beyaz kum döken işletme hakkında tutanak tutuldu

Muğla Bodrum'da bir otelin önünde bulunan sahile beyaz kum dökümüyle ilgili yapılan çalışmalar zabıta ekipleri tarafından durduruldu. İşletme hakkında tutanak tutulup, dökülen kumun kaldırılması için uyarıda bulunuldu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir otelin önündeki sahile beyaz kum dökümüyle ilgili yapılan çalışmalar zabıta ekipleri tarafından durduruldu. İşletme hakkında tutanak tutulup, dökülen kumun kaldırılması için uyarıda bulunuldu.

Ekolojik dengeye ve insan sağlığına zarar veriyor! Bodrum'da sahile beyaz kum döken işletme hakkında tutanak tutuldu - Resim : 1Bodrum Belediyesi'ne Bahçelievler Mahallesi Şevket Sabancı Caddesi'ndeki bir turizm tesisinin sahile beyaz kum döktüğü ihbarı yapıldı.

Ekolojik dengeye ve insan sağlığına zarar veriyor! Bodrum'da sahile beyaz kum döken işletme hakkında tutanak tutuldu - Resim : 2İhbar üzerine bölgeye giden Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekolojik dengeye ve insan sağlığına zarar verebileceği için döküm işlemini durdurarak sahilden iş makinelerini çıkardı.

Ekolojik dengeye ve insan sağlığına zarar veriyor! Bodrum'da sahile beyaz kum döken işletme hakkında tutanak tutuldu - Resim : 3Sahile yaklaşık 5 kamyon beyaz kumun döküldüğü tespit edilip, tutanak düzenlendi.

Ekolojik dengeye ve insan sağlığına zarar veriyor! Bodrum'da sahile beyaz kum döken işletme hakkında tutanak tutuldu - Resim : 4 Dökülen maddenin belirlenmesi amacıyla alınan örnekleri ilgili kurumlara iletildi. Laboratuvarda yapılacak tahlil sonuçlarına göre yasal işlemler başlatılıp, dökümü gerçekleştirdiği saptanan kişi ve işletmelere gerekli yaptırımların uygulanması sağlanacağı bildirildi.

Ekolojik dengeye ve insan sağlığına zarar veriyor! Bodrum'da sahile beyaz kum döken işletme hakkında tutanak tutuldu - Resim : 5Öte yandan dökülen kumun kaldırılması için işletme yetkililerine uyarıda bulunuldu.

Ekolojik dengeye ve insan sağlığına zarar veriyor! Bodrum'da sahile beyaz kum döken işletme hakkında tutanak tutuldu - Resim : 6Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Sahillerimizin doğal görünümünü bozan bu tür müdahalelere geçit vermeyeceğiz. Bölgemizde, zabıta ekiplerimiz ile diğer ilgili birimlerimizin denetimleri aralıksız devam ediyor. Kıyılarımızın doğallığını korumak için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yasal yaptırımlarla karşılık verilecektir" dedi. 

Ekolojik dengeye ve insan sağlığına zarar veriyor! Bodrum'da sahile beyaz kum döken işletme hakkında tutanak tutuldu - Resim : 7

Kaynak: DHA

Muğla
Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu LGBT'de karşı karşıya geldi! Buket Aydın'ın o sözleri... Mercan'ın küpe takma hayali gerçek oldu AK Partili Yavuz son oy oranlarını paylaştı Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiriyor | Son 5 gün!