Temel Karamollaoğlu'nun dün LGBT'ye karşı çıktığı açıklaması Kemal Kılıçdaroğlu'nun LGBT'ye kucak açtığı sözleri hatırlattı! Buket Aydın, bu krizi söylemişti

Millet İttifakı ortaklarından Temel Karamollaoğlu, dün "İki erkekten iki kadından aile olmaz" diyerek LGBT'ye karşı olduğunu açıkça belirtmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise LGBT konusu her açıldığında karşı çıkmadığını belirtiyor. İki liderin bu konuda karşı karşıya gelmesi Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'ın geçtiğimiz günlerdeki sözlerini akıllara getirdi.

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere hazırlanıyor. Seçimler öncesinde tarafların açıklamaları da gündem oluyor. Millet İttifakı ortaklarının bazı konularda birbirleriyle çelişen hatta kimi zaman ters düşen açıklamaları sıcaklığını koruyor. 

LGBT KONUSUNDA KARŞI KARŞIYA GELDİLER
Son olarak Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun dün LGBT karşıtı yaptığı açıklamalar Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçmişte yaptığı LGBT'ye sahip çıkan açıklamalarla çeliştiği için bir kez daha gündem oldu. 

"LGBT TÜRK AİLE YAPISINI BOZMAZ"
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçmişte katıldığı bir televizyon programında sorulan soru üzerine "LGBT Türk aile yapısını bozmaz" açıklamasını yapmıştı.

"İKİ ERKEKTEN İKİ KADINDAN AİLE OLMAZ"
Millet İttifakı ortaklarından Temel Karamollaoğlu ise dün partisinin bir toplantısında yaptığı açıklamada "Aile, bir erkek, bir kadın ve çocuklardan meydana gelir. İki tane erkek, iki tane kadın bir araya gelmiş biz de bir aileyiz diyor. Hadi oradan!" dedi. 

BUKET AYDIN'IN SÖZLERİ BİR KEZ DAHA AKILLARA GELDİ
İki liderin LGBT konusunda karşı karşıya gelmesi Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'ın geçtiğimiz günlerde söylediği sözleri akıllara getirdi. 

Aydın şunları söylemişti:

"CHP’nin Ayasofya'yı tekrar müze yapmak istediğini biliyoruz. Saadet Partisi’nin bunu istemediğini de biliyoruz. Bu durumda diğer partilerin tutumu ne olacak. Bizim halkımızın bir kısmında çok ciddi bir anti Erdoğancılık var. Seçelim de sonra ne olacaksa olsun. Uyuşmadıkları bir sürü konu var. LGBTİ ve İstanbul Sözleşmesi gibi konularda her bir parti farklı düşünüyor. Bu konuları nasıl açığa kavuşturacaksınız? Eğitim sisteminde ya da dışişlerinde nasıl hamleler yapacaksınız? Örneğin Ali Babacan ekonomiden sorumlu olmak isteyecek. CHP kurmayları buna nasıl tepki verecek? Ya da HDP operasyonların durdurulmasını isteyecek diğer partiler nasıl tepki verecek? Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş‘ın cumhurbaşkanı yardımcısı olarak eklenmesi ile işler iyice karışacak. 6'lı masaya baktığımda tam bir bilinmezlik silsilesi görüyorum. Tüm bunların üstesinden nasıl gelecekler merak ediyorum."
Mercan'ın küpe takma hayali gerçek oldu AK Partili Yavuz son oy oranlarını paylaştı Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiriyor | Son 5 gün! 303 yıllı cami küle döndü!