Enver Aysever'den deprem yardımlarını seçim çalışmaları için dağıtan Lütfü Savaş'a: Utanmazlık

31 Mart yerel seçimler için Hatay'dan aday gösterilen Lütfü Savaş'a tepkiler büyürken, konuşulan son iddialar ortalığı iyice karıştırdı. Lütfü Savaş'ın deprem zamanı bölgeye gelen yardımları sakladığı ve şimdi de seçim çalışmaları kapsamında dağıttığı iddia edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Gazeteci Enver Aysever ise bunun büyük bir utanmazlık olduğunu söyleyerek, "Bu konuda hesap vermelidir" dedi.

  • 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı.
  • Seçimler için Hatay'dan aday gösterilen Lütfü Savaş'a tepkiler büyürken konuşulan son iddialar ortalığı iyice karıştırdı.

Enver Aysever'den deprem yardımlarını seçim çalışmaları için dağıtan Lütfü Savaş'a: Utanmazlık - Resim : 2

YARDIMLARI SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA DAĞITIYOR

  • Lütfü Savaş'ın 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerde bölgeye gelen yardımları bu zamana kadar sakladığı ve şimdi de seçim çalışmaları kapsamında dağıttığı iddia edildi.

  • Konuyla ilgili açıklama yapan Gazeteci Enver Aysever ise bunun büyük bir utanmazlık olduğunu söyleyerek, "Bu konuda hesap vermelidir" dedi.

Enver Aysever'den deprem yardımlarını seçim çalışmaları için dağıtan Lütfü Savaş'a: Utanmazlık - Resim : 3

Enver Aysever konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Asıl büyük rezilliğe gelelim. Hakikaten bir utanmazlık hali. Eee eğer doğruysa bu Lütfü Savaş'ın aday olması yetmiyormuş gibi bir de bu haber...

Geçen sene deprem zedelere gelen yardımlar Lütfü savaşın seçim çalışması için dağıtılıyor diyor. Depremzedeler için gönderilen ve EXPO'daki depoda saklanan battaniyeler üzerlerine Lütfü Savaş ismi eklenerek Katar bir konteynırında dağıtıldı.

Enver Aysever'den deprem yardımlarını seçim çalışmaları için dağıtan Lütfü Savaş'a: Utanmazlık - Resim : 4

Şimdi bakın bir şey söyleyeceğim; Bu aynı zamanda bir suç duyurusu. Eğer, Lütfü Savaş birazcık yüreği yetiyorsa bunu mahkemeye götürsün cevap versin. Bu bir rezalet, bu bir utanmazlık.

Zaten Lütfi Savaş hesap vermesi gerekirken başımıza bela oldu, şimdi de böyle bir tablo var.

Hatay deprem CHP
Şanlıurfa Belediye işçilerinin yüzde 110 zam sevinci gündem oldu Mollakendi Belediye Başkanı fuhuş suçuyla tutuklandı Muğla'da deprem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yürüyen merdivene ters binse de...