Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bakanlıktan minibüsüyle ayrıldı: Bir Togg olmasa da bu da yerli

Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı vazifesini Mehmet Fatih Kacır'a bugün törenle devreden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, bakanlık binasından ayrıldı. Kendi kullandığı ticari araçla bakanlıktan ayrılan Mustafa Varank, "Bir Togg olmasa da bu da yerli. Haydi görüşürüz. Allah’a emanet olun." dedi.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bakanlık sürecinde kullandığı minibüsüyle bakanlık binasına veda etti. Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni Kabine'yi dün açıklamasının ardından bugün görevini Mehmet Fatih Kacır'a devretti.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise Bursa'dan Milletvekili olarak seçildi.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bakanlıktan minibüsüyle ayrıldı: Bir Togg olmasa da bu da yerli - Resim : 2

VARANK BAKANLIĞIA VEDA ETTİ

Eski Bakan Varank, sık sık gençlerle bir araya gelerek, gençlerin gözde bakanları arasında oldu.

Görevini teslim eden Mustafa Varank bakanlığının son aylarından kabine üyelerine dağıtılan Togg ile ülkeyi karış karış gezdi.

Projede büyük emeği olan Varank tüm ziyaretlerini kendisine tahsis edilen Togg ile yapmasının yanı sıra birçok vatandaşın da özel gününe gönderdi.

MİNİBÜSÜYLE AYRILDI

Öte yandan Varank göreve başladığı sürede kullandığı minibüsüyle bakanlık binasından ayrıldı.

"TOGG OLMASA DA BU DA YERLİ"

Varank şoför koltuğunda, "Togg olmasa da bu da yerli" ifadelerini kullandı.

Togg
Ankara için sel alarmı! İki terörist teslim oldu! TBMM'nin yeni başkanı kim olacak? Gözler 7 Haziran'da Mehmet Barlas'a veda