Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu: Korkak, basiretsiz...

CHP'de sular durulmuyor. Seçim yenilgisi sonrası birçok kesimce istifası beklenen Kılıçdaroğlu herhangi bir açıklamada bulunmazken, muhalefete yakınlığıyla bilinen Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. CHP'de demokrasi olmadığını belirten Portakal, "Basiretsiz, korkak bir lider var. Benim gözümde Kemal Kılıçdaroğlu artık böyledir. Yazık ya, böyle mi yönetecektiniz insanları. Saf mıyım ben? Ya safım ya aptalım" dedi.

İmamoğlu Kılıçdaroğlu görüşmesi sonrası verdiği kulislerle CHP Genel Başkanlığı konusunda Ekrem İmamoğlu'nu desteklediği düşünülen Fatih Portakal, son yayınında Kılıçdaroğlu'nun istifa etmemesi üzerine isyan bayrağını çıkardı.

Kılıçdaroğlu'na bu kez çok ağır sözlerle yüklenen Portakal, "CHP'de basiretsiz, korkak bir lider var. Benim gözümde Kemal Kılıçdaroğlu artık böyledir." dedi.

Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu: Korkak, basiretsiz... - Resim : 1

"BASİRETSİZ, KORKAK!"

Kılıçdaroğlu'nun göreve devam edeceğini beyan ederek, MYK'yı yeniden şekillendirmesi ve teşkilatları kendisine bağlaması hakkında konuşan Portakal, "CHP'de basiretsiz, korkak bir lider var. Benim gözümde Kemal Kılıçdaroğlu artık böyledir. Demokrasi, sevgi, aşk dili falan bunların hepsinin yalan olduğunu görüyoruz." dedi.

Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu: Korkak, basiretsiz... - Resim : 2

"BEN YA SAFIM YA APTALIM"

Ekrem İmamoğlu'ndan yana tavır alan Portakal sözlerini şöyle sürdürdü:
"İyi oluyor aslında, insanları böyle tanımamız da böyle oluyor. Yazık ya, böyle mi yönetecektiniz insanları. Saf mıyım ben? Ya safım ya aptalım. Muharrem İnce ve Sinan Oğan'a asla vermem. Ama başka önde giden olsa verirdim. Size benim gibi kerhen veren isimler çok Kemal Bey. Ama artık yok, benden paso Kemal Bey."

Numan Kurtulmuş ziyaretlere başlıyor: Listede o parti yok Kemal Kılıçdaroğlu halkın iradesini hiçe saydı! Parti genel başkanı geldiğinde neden ayağa kalkayım? Akif Çağatay Kılıç'ın Avrupa Konseyine "teröre destek" tepkisi yeniden gündem oldu Numan Kurtulmuş adaylık başvurusunu yaptı