Kemal Kılıçdaroğlu halkın iradesini hiçe saydı! Parti genel başkanı geldiğinde neden ayağa kalkayım?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimlerdeki zaferi muhalefet tarafından hala sindirilebilmiş değil. Bununla da kalmayan CHP, halkın iradesine saygısızlığını her geçen gün artırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis'e girişinde ayağa kalkmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir parti genel başkanı geldiğinde neden ayağa kalkayım ki…" dedi. Kılıçdaroğlu'nun halkın iradesini hiçe sayması tepki çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu halkın iradesini hiçe saydı! Parti genel başkanı geldiğinde neden ayağa kalkayım?

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri 28 Mayıs'taki ikinci tura kalmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 4 puana yakın fark atarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.

Kemal Kılıçdaroğlu halkın iradesini hiçe saydı! Parti genel başkanı geldiğinde neden ayağa kalkayım? - Resim : 1

MECLİS'TE BÜYÜK SAYGISIZLIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki Meclis töreni için salona geldiğinde Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefet vekilleri ayağa kalkmamıştı.

CHP'denin milletin iradesine saygısızlığı adeta tam gaz devam ediyor.

Kemal Kılıçdaroğlu halkın iradesini hiçe saydı! Parti genel başkanı geldiğinde neden ayağa kalkayım? - Resim : 2

MİLLETİN İRADESİNİ HİÇE SAYAN SÖZLER

Sosyal medya hesaplarında kendisini 'demokrat amca' olarak tanıtan Kemal Kılıçdaroğlu milletin iradesini yok saymaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yeniden cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik dahi etmeyen Kılıçdaroğlu, TBMM'de düzenlenen yemin töreninde de Başkan Erdoğan salona geldiğinde ayağa kalkmamıştı.

Konuyla ilgili Sözcü'ye açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu'nun sözleri ise pes dedirtti. Erdoğan salona girdiğinde neden ayağa kalkmadığı sorulan Kılıçdaroğlu, "Bir parti genel başkanı geldiğinde neden ayağa kalkayım ki…" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, "Kendisini bir tek parti genel başkanı olarak mı görüyorsunuz?" sorusuna da , "evet öyle" yanıtını verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu halkın iradesini hiçe saydı! Parti genel başkanı geldiğinde neden ayağa kalkayım? - Resim : 3

Akif Çağatay Kılıç'ın Avrupa Konseyine "teröre destek" tepkisi yeniden gündem oldu Numan Kurtulmuş adaylık başvurusunu yaptı Buket Aydın muhalefetteki son tabloyu değerlendirdi! İmamoğlu'nun en çok istediği şey CHP! TSK ve MİT'i alarma geçiren ihbar