Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin etti! Makama saygısı olmayan muhalefet milletvekilleri ayağa kalkmadı

Son dakika... 28 Mayıs seçiminde bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan Meclis'te düzenlenen törende yemin ederek resmen görevine başladı. Erdoğan, Geçici Meclis Başkanı Devlet Bahçeli'den mazbatasını aldıktan hemen sonra Meclis'te yemin ederken CHP, İYİ Parti, YSP sıralarından ayağa kalkan olmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mazbatasını alarak göreve kaldığı yerden devam ederken muhalefetin milletvekilleri ayağa kalkmadı.

MUHALEFET SIRALARI AYAĞA KALKMADI, ALKIŞLAMADI

Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli tarafından düzenlenen törenle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'e geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis Genel Kurulu'na giriş yaptığı sırada muhalefet vekillerinin ayağa kalkmadığı görüldü. Erdoğan daha sonra kürsüye çıktı ve mazbatasını aldığı sırada muhalefetten yine herhangi bir alkış ya da tebrik de gelmedi.

VEKİLLERİN YEMİN TÖRENİNDE DE OTURDULAR

Dün gerçekleştirilen Türkiye Büyük Millet Meclisi açılışında da aynı tablo vardı. Seçilen milletvekilleri teker teker kürsüye çıkarak yemin ederken, Erdoğan milletvekillerinin yemin törenini takip etmek için locaya giriş yaptığı sırada muhalefet vekilleri yine ayağa kalkmamış, karşıla sırasında alkışlamamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli'den mazbatasını aldı AK Parti'nin A takımı belli oldu CHP Parti Meclisi toplantısı başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Haddini bileceksin' demişti! Jeff Flake törene katılacak