Haberet iki gün önce yazdı! Meral Akşener doğruladı: Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a aday olun çağrısı

Son dakika haberleri... Türkiye siyaseti bugün tarihi bir gün yaşadı. Meral Akşener, altılı masanın dağıldığını açıkladı. Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'a adaylık çağrısı yaptı. Bu gelişme Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'ın Ankara kulislerinden aldığı haberi doğruladı.

Haberet iki gün önce yazdı! Meral Akşener doğruladı: Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a aday olun çağrısı

Türk siyaseti tarihi günlerinden birini yaşıyor. Bir yıl önce kurulan altılı masa bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarıyla dağıldı. 

Akşener, milletin ABB Başkanı Mansur Yavaş ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu görmek istediğini belirtti ve iki ismi göreve çağırdı. Akşener şu ifadeleri kullandı: 

"MİLLET SİZİ ÇAĞIRIYOR"
"Bu yüzden Sayın Mansur Yavaş ve Sayın Ekrem İmamoğlu'na çağrı yapıyorum. Tüm engellemelere rağmen çok çalıştınız. Görevinizi en iyi şekilde yaptınız. Milletimizi enkaz altında bile yalnız bırakmadınız. Çok kritik bir kırılmanın eşiğinde milletimiz sizi göreve çağırıyor. Bu vazife dayatmayı değil, dayatmacılığı yıkma vazifesidir. Hiç şüphemiz yok ki bu vazife reddedilmez bir vazifedir. Bu çağrının sahibi millettir. Bu saatten sonra bizlere düşen seçim yapmaktır."

HABERET'İN KULİSİ DOĞRULANDI
Akşener'in bu açıklamaları, Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'ın Ankara kulislerini doğruladı. Aydın, kulisinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP ve İBB'den istifa ederek bağımsız aday olmak istediğini Meral Akşener'in de bunu masaya getireceğini ifade etmişti. 

İŞTE O HABER

Haberet iki gün önce yazdı! Meral Akşener doğruladı: Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a aday olun çağrısı - Resim : 1

Kaynak: haberet.com

Altılı masa resmen dağıldı Malatya'daki 'kalıcı konutlar' için ilk kazma vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Kılıçdaroğlu, çekim için fotoğraf stüdyosuna gitti