İstanbul'a yağmur düştü trafik çöktü

İstanbul'da yeni haftanın ilk gününde yağan yağmur yine trafiği felç etti. Anadolu ve Avrupa Yakası D-100 kara yolu, TEM Otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Avrupa'ya geçen sürücüler yüzde 81'e çıkan trafikte kaldı.

İstanbul'a yağmur düştü trafik çöktü
  • İstanbul'da gece yarısı başlayan yağmur, sabahın ilk ışıklarıyla trafiği felç etti. Çözülemeyen trafik sorununa bir de yağmurun eklenmesi trafiğin yüzde 81'e kadar çıkmasına neden oldu.

İstanbul'a yağmur düştü trafik çöktü - Resim : 1

ANA YOLLAR KİLİT

  • Avrupa Yakası D-100 kara yolunda Beylikdüzü, Haramidere, Saadetdere, Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy, Bahçelievler, Zeytinburnu, Haliç Köprüsü ve Mecidiyeköy'de trafik yoğunluğu gözleniyor.

İstanbul'a yağmur düştü trafik çöktü - Resim : 2

  • Basın Ekspres Caddesi'nde hasarlı trafik kazasının ardından sol şeridin kapatılması nedeniyle bölgede araçlar ağır seyrediyor.
  • Bakırköy Sahil Yolu'nda Sirkeci istikameti, TEM Otoyolu Kağıthane, Hasdal, Seyrantepe mevkisi ile bağlantı noktalarında trafik akışında aksamalar yaşanıyor.

İstanbul'a yağmur düştü trafik çöktü - Resim : 3

HATLAR BAĞLANAMIYOR

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası geçişlerinde trafik yoğunluğu görülüyor.
  • Anadolu Yakası D-100 kara yolunda Kadıköy ile Kartal arasında her iki yönde, TEM Otoyolu'nda da Ataşehir, Ümraniye ve Kavacık mevkileri ile Çamlıca gişelerde araçlar güçlükle seyrediyor.

İstanbul'a yağmur düştü trafik çöktü - Resim : 4

  • Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanarak Avrupa Yakası'na geçmek isteyen sürücüler Kozyatağı bağlantı yolundan itibaren yoğun trafik ile karşılaşıyor.
  • Anadolu Otoyolu Samandıra Kavşağı ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünde, Ümraniye TEM bağlantı yolu ve Üsküdar istikametinde trafik yoğunluk gözleniyor.

İstanbul'a yağmur düştü trafik çöktü - Resim : 5

1124 şüpheli gözaltına alındı! İsrail Refah'a saldırdı! Yüzlerce ölü var İmamoğlu'na bağlı istihbarat teşkilatı mı var? Pençe-Kaplan operasyonundan acı haber!