Gazeteci Gürbüz Evren sordu: İmamoğlu'na bağlı istihbarat teşkilatı mı var?

Geçtiğimiz gün AK Parti'nin Küçükçekmece programına silahlı saldırıda bulunulmuştu. Saldırı sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yaşanan olayın AK Parti adayı ile ilgisi olmadığını ve yaşamını yitiren kimsenin olmadığını öğrenmek içimizi rahatlattı" paylaşımı yapmıştı. Gazeteci Gürbüz Evren katıldığı bir canlı yayında İmamoğlu'na ve CHP'ye, "Sizin istihbarat teşkilatınız mı var paralel?" diye sordu.

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler büyük bir heyecanla çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Küçükçekmece adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması kapsamında yapılan programa uzun namlulu silahlarla ateş açılmıştı. 

Gazeteci  Gürbüz Evren sordu: İmamoğlu'na bağlı istihbarat teşkilatı mı var? - Resim : 1

İMAMOĞLU'NDAN KRİTİK AÇIKLAMA

Olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, saldırının asayiş olayı olduğunu öne sürdü.

İmamoğlu, "Küçükçekmece'deki bugün yaşanan olayın AK Parti adayı ile ilgisi olmadığını ve yaşamını yitiren kimsenin olmadığını öğrenmek içimizi rahatlattı. Başka bir asayiş olayı nedeniyle yaralanan vatandaşımıza acil şifa ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Gazeteci  Gürbüz Evren sordu: İmamoğlu'na bağlı istihbarat teşkilatı mı var? - Resim : 2

"SİZİN İSTİHBARAT TEŞKİLATINIZ MI VAR PARALEL?"

Gazeteci Gürbüz Evren katıldığı TV100 canlı yayınında konuya ilişkin,

"Türkiye’de İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, İstihbarat, Emniyet teşkilatı var. Biz önce onların açıklamalarını itibar edeceğiz. Onların resmî açıklamalarını bekleyeceğiz, dinleyeceğiz. Burada bile seçim süreci olduğu için ciddi bir ayrışmayı Sayın İmamoğlu’nun ve CHP İstanbul İl Başkanı’nın yaptığı açıklamalara bakarak görüyoruz. İkisinin de ortak ifadesi “Bu saldırıların siyasi içerikli bir saldırı olmadığını öğrendik.” Sizin istihbarat teşkilatınız mı var paralel?" dedi.

Gazeteci  Gürbüz Evren sordu: İmamoğlu'na bağlı istihbarat teşkilatı mı var? - Resim : 3

Kaynak: haberet.com

Tunç Soyer kavgası büyüyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Lütfü Savaş açıklaması Devlet Bahçeli: CHP ve DEM'in ayrı aday çıkarması sinsi bir oyun Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gelin Tekirdağ'ı CHP'den kurtaralım" çağırısı