Son Dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli CHP ve DEM'in ayrı aday çıkarmalarını sinsi bir oyun diyerek hedef gösterdi

Son dakika haberleri... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart'taki Yerel Seçimler için mitinglerine hız kesmeden devam ediyor. Ankara'da MHP seçmen iletişim merkezi açılışında konuşan Bahçeli, "CHP'de DEM'lenen ülkücü olmaz" dedi. Ülkücüleri Cumhur İttifakı'nın adayını desteklemeye davet eden MHP lideri Bahçeli, "CHP ve DEM'in ayrı aday çıkarmaları sinsi bir oyundur" şeklinde konuştu.

Son Dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli CHP ve DEM'in ayrı aday çıkarmalarını sinsi bir oyun diyerek hedef gösterdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da açıklamalarda bulundu.

İşte Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından derlenenler;

Her alan ve sahada uzlaşma tezahür etmelidir. Mühim olan doğruda, adalette hukukta ahlakta vicdanda huzurda ebediyete kadar birlikte yaşama gayesinde kısacası altın çağda uzlaşmaktır. Adres ise büyük Türk milletidir.

Kriz meraklılarına krizlerden nemalanan yozlaşmışlara istiklal ve istikbal haklarımızı heba ettiremeyiz. Devlet ve millet arasında uyum tam manasında sağlanmışsa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ndendir. Çok başlılık devri kapanmış, kararlar hızlanmıştır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gelip geçici bir heves değildir. İşi bitince atılacak tek kullanımlık reçete değildir. Türk milletinin huzur barış ve kardeşlik isteğinin temel harcıdır. Yeni yüzyılda stratejik gücümüz olacak.

"CHP İLE DEM'LENEN ÜLKÜCÜ OLAMAZ" 

DEM'lenmiş CHP karışık ve kavgalıdır. Ayrı aday belirlemeleri sinsi bir oyundur. Bir yanda Türkiye'den intikam almaya çalışan mihraklar vardır, diğer yanda hakkaniyeti savunan vatan evlatları.

Herkes tavrını belirlemek zorunda. Ya birlik ve beraberlikten yana olacağız ya da kaosa sürükleneceğiz. Cumhur İttifakı kararını vermiş tarafını belirlemiştir. Cumhur İttifakı Türkiye'den yanadır. Ankara'dan taraftır. Milliyetçi Ülkücü tüm kardeşlerimi Cumhur İttifakı ile omuz omuza vermeye çağırıyorum.

"ATATÜRK'ÜN CHP'Sİ NEREDE ŞİMDİKİ CHP NEREDE"

Ülkücülerin çatısı bellidir. Hem demlenip hem de ülkücü olunmaz. Gün dayanışma günüdür. Cumhur İttifakı'nın yüreği herkesi kucaklamaya yetecektir. CHP'ye oy veren kardeşlerim yalanlara kanmayın, istismara aldanmayın. Bugünkü CHP zillete düşmüştür. CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. Atatürk'ün CHP'si nerede yeni CHP nerede. DEM'cilerle pazarlık yapıp belediyeleri peşkeş çeken CHP'dir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gelin Tekirdağ'ı CHP'den kurtaralım" çağırısı Hamza Dağ'dan suya indirim ve ulaşıma çözüm sözü Dünya Hükümetler Zirvesi'nin onur konuğu Türkiye AK Parti'nin acı günü