İstifa etmişti: İYİ Parti'de Cihan Paçacı görevine geri döndü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik açıklamalarının ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener’in isteğiyle görevinden ayrılan Cihan Paçacı, görevine geri döndü.

İstifa etmişti: İYİ Parti'de Cihan Paçacı görevine geri döndü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerinin ardından Meral Akşener’in isteğiyle görevinden ayrılan Cihan Paçacı, görevine geri döndü. Paçacı'nın göreve dönmesi, Meral Akşener'in bugün Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı olduklarını belirten sözlerinden sonra gerçekleşti.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Cihan Paçacı geçtiğimiz ocak ayında gazeteci Nagehan Alçı'ya yaptığı açıklamalar sonrası görevinden istifa etmişti.

Açık bir şekilde Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan Cihan Paçacı, "Sokakta Kemal Bey'e itiraz görüyoruz. Dürüst değil mi? diye soruyoruz, dürüst diyorlar. Devlet tecrübesi yok mu? diyoruz 'var' diyorlar. E o zaman? Ama olmaz. Sokaktaki bu itirazı İyi Parti olarak görmezden gelemeyiz." demişti.

GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ 
Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerinin ardından İyi Parti lideri Meral Akşener’in isteğiyle görevinden ayrılan Cihan Paçacı, görevine geri döndü.

Paçacı'nın göreve dönmesi, Meral Akşener'in bugün Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı olduklarını belirten sözlerinden sonra gerçekleşti.

6'lı masayı sert eleştirdi Muharrem İnce: Ben cumhurbaşkanı adayıyım, Akşener gelsin başbakan olsun İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı için afiş hazırlattı Fatih Altaylı: Mansur Yavaş ile görüştüm, aday olma ihtimali sıfırın altında