Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na kaset göndermesi: Bu işlerin kazananı olmaz

FETÖ kumpası sonrası cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, isim vermeden sosyal medya hesabından Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na kaset göndermesi: Bu işlerin kazananı olmaz

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçime günler kala FETÖ kumpası sonrası adaylıktan çekilmişti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert 'Montaj' göndermesinde bulundu.

BU İŞLERİN KAZANANI OLMAZ
Bu işlerinin kazananı olmayacağını belirten İnce paylaşımında, ''Siyaset topluma liderlik etmek, yanlışları düzeltmek, toplumu daha iyisine yönlendirmek için yapılır/yapılmalıdır. Maalesef siyaset dünyamız; FETÖ ve PKK ile örtülü işbirliği ile hazırlanan kumpaslarla, yalan, iftira ve montajlarla kirletilmiştir. Bu işlerin kazananı olmaz, kaybedeni de biz değiliz.'' ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na kaset göndermesi: Bu işlerin kazananı olmaz - Resim : 1

KILIÇDAROĞLU İDDİALARINI YALANLAMIŞTI
İnce dün yaptığı paylaşımda, 6'lı masa adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediği iddialarını yalanlamıştı.

İnce, geride kalan gün de, CHP yandaşı gazeteci Şaban Sevinç tarafından ortaya atılan, "İnce, Kılıçdaroğlu'na destek açıklayacak" iddialarını yalanladı. Hastanede tedavi gördüğünü ve iddiaların gerçek dışı olduğunu ifade eden İnce, "Bugünü hastanede siyasetin dışındaki bir gündemle geçirdim. Hakkımda bazı söylentiler çıkarıldığını duyuyorum. Tümü gerçek dışıdır." dedi.

Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu CHP
Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır sözler! Bir partiden daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek kararı Bakan Kurum: Seçimlerden önce neden 'karşıyız' demediniz? HDP'li Önder'den Kılıçdaroğlu itirafı!