Rafael Sadi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sınıf arkadaşlarını isim isim saydı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, basına servis edilen üniversite diploması Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşerken sosyal medyada ‘diplomanın sahte olduğuna’ dair iddialar yer aldı. Bu konu akıllara ‘hiç sınıf arkadaşı yok mu’ sorusunu getirdi. İsrail'den Gazeteci Rafael'e Sadi'ye ulaştık ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okul hayatını dinledik. Rafael Sadi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sınıf arkadaşlarını isim isim saydı.

Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite diplomasını konuşuyor. Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Eski Başkanı Yusuf Ziya Özcan’ın görevde olduğu süre boyunca Erdoğan’ın diplomasını çok aradığını ancak bulamadığını dile getirmesi, 9 yıl önce başlayan diploma tartışmasını yeniden gündeme taşıdı.

Haberet, Erdoğan’ın sınıf arkadaşı Gazeteci Rafael Sadi’ye ulaştı. Sorularımızı İsrail’den yanıtlayan Sadi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sınıf arkadaşlarının isimlerini teker teker saydı. 

Rafael Sadi, "En yakın olduğum dostlarımdan bir tanesi Necmi Uycan" dedi. 

Sadi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merak edilen sınıf arkadaşlarının isimlerini şu şekilde sıraladı:

"Emin Arat diye bir arkadaşımız vardı. Kendisi sonradan Marmara Üniversitesi'nin rektörü oldu. Ortağım dediğim Serdar Evilgen diye bir arkadaşımız da vardı. Haluk Koç diye bir arkadaşımız da vardı. Aklımda kalan isimler bunlar ama ara sıra bazıları diyor ki biz seninle aynı sınıftaydık. Ama benim hatırladıklarım bunlar."

CHP’nin adayıyla FETÖ’cü Hakan Şükür’ün tweetleşmesi Eylem hazırlığında olan ve HDP binasından çıkan terörist böyle yakalandı! AK Parti'den Fransa'ya sert tepki! Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı kampanyası resmen başladı!