Seçil Erzan davasında yeni gelişme: BDDK devreye girdi

Fatih Terim başta olmak üzere, Arda Turan, Selçuk İnan ve Muslera gibi Galatasaray'da forma giymiş oyuncuları dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan davasında BDDK'de harekete geçti. Seçil Erzan'ın Denizbank yetkilileriyle yaptığı mesajlaşma ve telefon kayıtlarının kendilerine ibraz edilmesini istedi.

Seçil Erzan davasında yeni gelişme: BDDK devreye girdi
  • Futbol dünyasının ünlü isimlerini de dolandıran Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı.
  • Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Erzan'ın Denizbank yetkilileriyle yaptığı mesajlaşma ve telefon kayıtlarının kendilerine ibraz edilmesini istedi.

YENİ İNCELEME TALEP ETTİ

  • OdaTV'de yer alan habere göre, BDDK, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen yazıda, dava sürecinde ortaya çıkan bilgi ve belgeler ile iddialar nedeniyle yeni bir inceleme yapılması gerektiğine hükmetti.
  • Daha önce olayların yaşandığı banka şubesinin kamera kayıtlarını inceleyen BDDK, bu kez Erzan'ın Denizbank yetkilileriyle yaptığı tüm iletişim kayıtlarını da incelemek istiyor.
Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödedi "Bir muhtar maaşı ve silah taşıma ruhsatı için olamaz bu kadar şaşa?" Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da Adana'da ekmek arasına uyuşturucuya 15 yıl hapis istemi