Seçim öncesi 'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' demişti! Eyüp Aksu’dan Ekrem İmamoğlu’na ziyaret

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, İBB Başkanlığına seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti. 31 Mart öncesi, 'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' diyen Aksu'nun bu ziyareti gündeme bomba gibi düşerken Martı'nın CEO'su Oğuz Alper Öktem'den tepki gecikmedi.

Seçim öncesi 'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' demişti! Eyüp Aksu’dan Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
  • İstanbul'un kanayan yarası: Taksi sorunu. Bununla beraber başlayan Martı TAG ile taksicilerin yaşadığı sorunlar da gündemi epeyce meşgul ediyor.
  • 31 Mart seçimlerine kadar taraflar, İstanbul'daki adaylık yarışında da destekledikleri isimleri gizlememiş, AK Parti'nin adayı Murat Kurum'la kritik görüşmeler gerçekleştirmişti.

"TAKSİMETRELERİ KURUN, GELİYOR MURAT KURUM"

  • İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un 18 Şubat'ta Üsküdar'daki taksiciler buluşmasında, "Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" diyerek açık desteğini ilan etmişti.

Seçim öncesi 'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' demişti! Eyüp Aksu’dan Ekrem İmamoğlu’na ziyaret - Resim : 3

İMAMOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

  • Aksu, seçim sonrası dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi.
  • Beraberindeki heyetle 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret eden Aksu detayları sosyal medya hesabından paylaştı.

Seçim öncesi 'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' demişti! Eyüp Aksu’dan Ekrem İmamoğlu’na ziyaret - Resim : 4

"ULAŞIM SORUNLARINI İSTİŞARE ETTİK"

  • Aksu "İstanbul Taksiciler Esnaf Odası olarak İstanbul Belediye Başkanlığı'na tekrardan seçilen Sayın Ekrem İmamoğlu beyefendiyi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi kendisine ilettik. Ulaşım sektörümüzdeki sorunları, sıkıntıları ve çözüm önerilerimizi Sayın Başkanımızla istişare ettik" ifadelerini kullandı.

Seçim öncesi 'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' demişti! Eyüp Aksu’dan Ekrem İmamoğlu’na ziyaret - Resim : 5

OĞUZ ALPER ÖKTEM'DEN AKSU'YA SERT TEPKİ

  • Aksu'nun İmamoğlu ziyaretini gören Martı CEO'su Oğuz Alper Öktem ise konuya tepkisiz kalamayarak İmamoğlu'na çağrıda bulundu:
  • "İstanbul’a eziyet eden ve hakkınızda etmediği hakaret bırakmayan bu adamla görüşmeniz beni üzdü. Bu adamın yıllardır mağdur ettiği 140 bin TAG sürücüsünü ve 15 milyon İstanbulluyu da şaşırttı.
  • Başkanım, sizden randevu istiyorum. Taksi sorununun tek çözümü Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliğidir. Gelip size detayını anlatalım."

Kaynak: DHA

Irak'ın kuzeyine hava harekatı Meclis karıştı! Sırrı Sakık ve Önder Aksakal birbirine girdi! PKK'nın sözde Almanya sorumlusu tutuklandı Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile ticaret bitti