Son dakika haberleri... Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na ve Mansur Yavaş'a çağrı: "Milletimiz sizi göreve çağırıyor"

Son dakika haberleri... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altılı masanın 6 Mart Pazartesi günü yapılacak toplantısı öncesi Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 3.5 saat süren toplantının sona ermesinin ardından kameralar karşısına geçen Meral Akşener masayı resmen dağıttı. Masanın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklediğini açıklayan Akşener, Cumhurbaşkanlığı konusunda Mansur Yavaş'ı ve Ekrem İmamoğlu'nu desteklediğini açık açık ifade etti.

Son dakika haberleri... Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na ve Mansur Yavaş'a çağrı: "Milletimiz sizi göreve çağırıyor"

Son dakika Meral Akşener'den açıklama... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel İdare Kurulu üyeleriyle bir araya geldiği toplantı sonrası, kritik açıklamalarda bulundu. Akşener, 'şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir' diyerek altılı masanın dağıldığını resmen duyurdu ve Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu.

12'nci toplantıya kadar birçok kez gönlünde yatan adayın Kemal Kılıçdaroğlu olmadığının sinyallerini veren Akşener, masayı dağıttığı açıklamasında niyetini ilk kez açık ifadelerle anlattı.

YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NA ÇAĞRI
İşte Akşener'in cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Ekrem İmamoğlu'na ve Mansur Yavaş'a yaptığı çağrı:

"Biz imzamızın ve sözümüzün arkasındayız. Ancak ne kumar ne noter masasında olmayacağız. Yeni asrı göz göre göre hiç etmeyeceğiz. Milletimizin kazanma ümidini yok etmeyeceğiz. İnatla ve ısrarla biz demeye devam edeceğiz.

Bu yüzden Sayın Mansur Yavaş ve Sayın Ekrem İmamoğlu'na çağrı yapıyorum. Tüm engellemelere rağmen çok çalıştınız. Görevinizi en iyi şekilde yaptınız. Milletimizi enkaz altında bile yalnız bırakmadınız. Çok kritik bir kırılmanın eşiğinde milletimiz sizi göreve çağırıyor. Bu vazife dayatmayı değil, dayatmacılığı yıkma vazifesidir. Hiç şüphemiz yok ki bu vazife reddedilmez bir vazifedir. Bu çağrının sahibi millettir. Bu saatten sonra bizlere düşen seçim yapmaktır."

Meral Akşener Haberet'in kulisini doğruladı Altılı masa resmen dağıldı Malatya'daki 'kalıcı konutlar' için ilk kazma vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar