Taksicilerin yolcu seçme sorunu bir türlü engellenemiyor! Arap kıyafeti gören taksiler anında durdu

Taksicilerle ilgili her gün binlerce şikayet gelirken, son zamanlarda ise taksicilerin yolcu seçmesi gündem olmuştu. Turistleri gören taksiciler anında dururken Türk vatandaşları için ise taksi çevirmek bir hayli zor oluyor. Yaşanan taksi sıkıntısını ele alan Kuzey Orhan isimli bir sosyal medya fenomeni üzerine Arap kıyafetleri giydiği an taksiler kendiliğinden durdu. İşte o anlar...

Taksilerin müşteri seçmesine yönelik şikayetler gün geçtikçe katlanırken, sosyal medyada deney niteliğinde paylaşılan bir video gündem oldu.

Kuzey Orhan isimli sosyal medya fenomeni genç, İstanbul'da bir sosyal deney yaptı. Genç yoldan çevirmeye çalıştığı taksilerin kendisini almaması üzerine dikkat çeken bir olaya imza attı. 

Taksicilerin yolcu seçme sorunu bir türlü engellenemiyor! Arap kıyafeti gören taksiler anında durdu - Resim : 1

Kuzey Orhan'ın, taksilerin genel olarak kısa mesafeye gitmeyip yolcu seçtiği ve genellikle de turist müşteri tercih eden sürücülere yönelik çektiği video dikkat çekti.

Gencin taksiye binmek istediği sırada normal bir vatandaş gibi görünmesinden dolayı taksicilerden hiçbirinin durmadığı görüldü. Bunun üzerine genç, çantasından çıkardığı Arap kıyafetini giymesiyle taksilerin durması bir oldu.

Taksicilerin yolcu seçme sorunu bir türlü engellenemiyor! Arap kıyafeti gören taksiler anında durdu - Resim : 2

Genç, o anları sosyal medyada "Ben taktiği buldum" notunu düşerek paylaştı. 

İstanbul
Bakan Özhaseki duyurdu: İstanbul'da 600 bin konut dönüştürülecek Ersin Tatar'dan yol gerginliğine ilişkin açıklama Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesi hibrit karakterde olacak! Ne zaman açılıyor? Türkiye'den BM'ye KKTC'deki gerilim için tepki