YRP'li isimden AK Partili heyete: Çok şükür bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok

AK Parti - Yeniden Refah Partisi bayramlaşma törenine YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu'nun 31 Mart seçimleri hakkında yaptığı yorum damga vurdu. Uğurlu, "Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok çok şükür. Biz bundan rahatladık, mutlu olduk" dedi.

  • AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız başkanlığındaki heyet, Yeniden Refah Partisi'ne (YRP) bayram ziyaretinde bulundu.
  • YRP'de, bayramlaşmak amacıyla gelen heyetleri, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, STK ile İlişkiler Başkan Yardımcısı Seçim Aydın, Kadın Kolları'ndan Kevser Vural Yıldız ve Ayşegül Kapukaya'dan oluşan heyet ağırladı.

YRP'li isimden AK Partili heyete: Çok şükür bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok - Resim : 1

"RAHATLADIK, MUTLU OLDUK"

  • Anka haber ajansının haberine göre sohbet sırasında "Biraz da siyasete girelim" diyen YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin "Seçimlerde çok şükür başarı yakaladık üçüncü parti olduk. Televizyonda izlediğimiz AK Parti taraftarı birçok gazeteci şunu söyledi; 'Hiçbir yerde YRP yüzünden AK Parti belediye kaybetmedi.' Biz bundan rahatladık, mutlu olduk. Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok çok şükür" diye konuştu.

"EN İYİ BİLDİĞİMİZ İŞ ÇALIŞMAK, ERBAKAN HOCAMIZDAN ÖĞRENDİK"

  • AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Kılıç ise "Demokratik olgunlukla sonuçlanan bir seçim geçirdik. Rekabetin güçlendiğini düşünüyoruz. Bu açıdan da önemli. Cumhurbaşkanı Erdoğan da gerekli değerlendirmeleri kendi içimizde yapacağımızı söyledi. Bu hem bir özgüven göstergesi hem de ortak bir gayemiz var. Bayrak düştüğü yerden kalkar. En iyi bildiğimiz iş çalışmak. Biz de çalışmayı sayın Erbakan Hocamızdan öğrendik" dedi.

Kaynak: haberet.com

Başak Demirtaş'la ilgili çirkin paylaşım 1 PKK'lı kaçarken yakalandı Kazadan sonra kendisini yumrukladı AK Parti heyetinden CHP’ye bayram ziyareti