Rüyada evlenmek ne anlama gelir?

Rüyada evlenmek tabiri olumlu veya olumsuz olabilir. Evlenmek ile ilgili rüyaların tabirleri, rüyayı gören kişinin bekar ya da evli olmasına göre değişebilir. Ya da rüyada evlendiği kişiye göre de bu rüyanın farklı anlamları olabilir. Rüyada evlenmek üzüntüye, borca girmeye, gelecek bir kötülüğe işaret sayılır. İşte rüyada evlenmek ve evlenmek ile ilgili görülen rüyaların tabirleri...

Rüyada evlenmek ne anlama gelir?

Rüyada evlenmek ve rüyada evlendiğini görmek, rüyayı gören kişiyi heyecanlandırır ve tabiri nedir merak uyandırır. Evlilik hayırlı olarak yorumlansa bile rüyada evlenmek tabiri bazı durumlarda olumsuz olarak yorumlanmıştır. Rüyada evlendiğini gördüğü kişiye göre farklı tabirler çıkar. Evlenmek ile ilgili görülen rüyaların tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz.

RÜYADA EVLENMEK NE DEMEKTİR?

Rüyada evlendiğinin görülmesi Allah tarafından alınacak bir yardıma delalet etmektedir. Bu anlamda rüyaların en anlamlısı ve en güzellerinden biridir. Rüyada evlenmek. Kişi rüyasında daha önce ölmüş olan bir kişi ile izdivaç gerçekleştiriyor ise daha öncelerden umutsuz olarak gördüğü bir olayı gerçekleşeceğini bilmelidir. Rüyada annesini tanımadığı bir adam ile evlendiğini gören kişi mallarının büyük bir bölümünü kaybedecektir. Şeklinde yorumlanmaktadır. Çocuğu olan bir kadın rüyada evlendiğini görmüş ise çocuğunu evlendireceği zaman yakınlaşmıştır.

RÜYADA EVLENMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada evlenmek rüyayı gören kişinin depresyonda olduğuna delalet eder. Aynı zamanda bu kişinin mutlu bir yuva kurmak istediği şeklinde de yorumlanabilir. Rüyada evlenmek hayırlı bir işe adım atmaya delalet eder. Rüyayı gören kişinin kendisine bir yerden miras kalacağı şeklinde de yorumlanabilir. Rüyada evlendiğini gören kişinin gerçek hayatta mutsuz olduğu bir dönemden geçtiği ve kendini aradığı şeklinde de yorumlanır. Bu rüyayı gören kişinin yakın zamanda hayatında önemli kararlar vereceği şeklinde de yorumlanan bir rüyadır.

EVLENMEK İLE İLGİLİ RÜYALARIN TABİRLERİ

Evliyken Rüyada Evlenmek

Evli birinin rüyada evlendiğini görmesi rüya sahibinin yakın zaman içerisinde elde edeceği büyük bir gelir olarak yorumlanır. Bununla birlikte rüya sahibinin eşi ile yaşayacağı anlaşmazlıklara delalet eder. Evliyken rüyada evlenmek rüyayı gören kişinin işlerinde elde edeceği başarı olarak yorumlanır. Bu rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde kendisine gelecek bir iş teklifini değerlendireceğine de yorumlanır.

Arkadaşla Rüyada Evlenmek

Arkadaşla rüyada evlenmek rüyayı gören kişinin çevresinde güvendiği insanların bulunduğuna ve bu insanlarla bir yol yürümek istediğine yorumlanır. Arkadaşla rüyada evlenmek kişinin uzun süredir hayalini kurduğu bir tatile çıkacağı şeklinde de yorumlanır. Rüyada arkadaş ile evlendiğini görmek rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde arkadaşının desteğine ihtiyaç duyacağı bir döneme gireceği şeklinde yorumlanır. Arkadaşla evlendiğini görmek ve gelinlik görmek rüya sahibinin önüne çıkacak olan iş fırsatlarına yorumlanır. Arkadaşla rüyada evlenmek ve damatlık giymek rüyayı gören kişinin çevresinde onu düşürmeye çalışan bir arkadaşın var olduğuna delalet eder. Bekar birinin rüyada arkadaşı ile evlenmesi rüyayı gören kişinin kısa sürede elde edeceği başarılar olarak yorumlanır.
Evli birinin rüyada arkadaşı ile evlenmesi rüya sahibinin yaşayacağı sağlık sorunları olarak yorumlanır.

Eski Sevgiliyle Rüyada Evlenmek

Eski sevgiliyle rüyada evlenmek rüyayı gören kişinin çevresinde onun yardımına ihtiyacı olan bir dostu olduğuna delalet eder. Bu rüyayı gören kişinin yakın zamanda arkadaşları ile dostluklarını pekiştirecek bir olayın yaşanacağına delalet eder. Rüyada eski sevgiliyi görmek ve onunla evlenmek rüya sahibinin uzun süredir görüşmediği bir dostu ile yeniden bir araya geleceğine delalet eder. Eski sevgili ile rüyada evlendiğini gören kişi evli ise bu rüya sahibinin eşi ile yapacağı tartışmalara yorulur. Rüyada eski sevgili ile evlendiğini gören kişi bekarsa bu rüya kişinin yakın zaman içerisinde alacağı çok önemli bir haber olduğu şeklinde yorumlanır. Herkesten habersiz eski sevgili ile evlendiğini görmek bu rüyayı gören kişinin devlet dairesinde önemli bir işi olacağına işaret eder. Kaçarak eski sevgili ile evlendiğini gören kimsenin kolluk kuvvetleri ile bir olay yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin kavgadan kaçınması gerektiği şeklinde yorumlanır.

Rüyada evlenmekten vazgeçmek

Rüyada evlenmekten vazgeçen kişi eğer evlilik hazırlıkları yapıyor ise kendinden ve evlilikten emin değildir. Bu konu ile ilgili zamana ihtiyacı vardır, diye yorumlanmaktadır. Eğer bu kişinin evlilik ile ilgili bir durumu yok ise kötü bir evliliğe delalet etmektedir. Evleneceği kişi ondan menfaat ummakta ve onun duygularını kullanmak istemektedir.

Rüyada evlenmek, gelinlik giymek

Rüyada evlenip gelinlik giydiğini gören kişi eğer bekar biri ise yakında evlenecektir. Eğer gelinlik ışıltılı ve parlak ise ömür boyu mutlu olunacak bir evliliğe delalet ederken, kirli ve çamurla dolu bir gelinlik giymek ise sonu kötü bitecek bir evliliğe delalet etmektedir. Rüyada temiz gelinlikler içerisinde evlenildiğinin görülmesi daima güzelliktir. Çünkü gelin huzur, mutluluk, saflık ve güzelliğe yorumlanmaktadır. Bu sebeple güzel bir gelinlik içinde evlilik gerçekleştirilmesi kişi için çok güzel şeyler olacak demektir. Kişi eğer kendini ya da evleneceği bir kişiyi yırtık bir gelinlik içerisinde görmüş ise bu evliliğin belirsiz olduğu ve soru işaretleri barındırdığı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada evlenmek üzere olduğunu görmek

Kişinin rüyada evlenmek üzere olduğunu görmesi içerisindeki korkuların gün yüzüne çıkması manasına gelmektedir. Genel anlamda evlilik ile ilgili yapılacak olan hatadan korkulsa da genel olarak yapılacak olan bir hatadan veya geçmişte yapmış olduğu bir hatanın ortaya çıkacak olmasından korkması şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin masum duyguları yok etmesi ve mahremiyetini ortaya atmış olması şeklinde de belirtilmektedir.

Rüyada evlenmek istememek

Rüyada evlenmek istemediğini gören bir kişi muhtemelen bir konu hakkında zorlanmaktadır. Ayrıca bazı rüya tabircilerinin söylemlerine göre bir konu hakkında zorlanmak ve bunu yapmak istememek ise huzurun kaçmasına ve gerçek yaşantıda evlilikten murat görmemek olarak değerlendirilmektedir. Kişi eğer zorlanıyorsa ve bu işin üstesinden geliyor ise güzel günlere işaret edilmekte iken zorlanma sonucunda boyun eğme ve kabul etme oluyor ise bir kötülüğün başa geleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada yeniden evlenmek

Rüyada yeniden evlendiğini gören kişinin hayatında çok önemli hayatını değiştirecek bir olay yaşanacaktır manası çıkmaktadır. Yaşayacağınız bu olay karşısında aile bireyleriniz ve çevrenizdekiler size destek olacaklar ve izi yarı yolda bırakmayacaklar. Hayatınızda köklü bir değişiklik olmuş olsa da bir süre sonra her şey düzelecek ve normal akışına devam edecektir. Ayrıca yaşanılan bu durumdan sonra hayatınızdaki bireyler ile aranız her zamankinden daha iyi olacak ve dayanışma artacaktır.

Rüyada babasıyla evlenmek

Rüyada babanın görülmüş olması huzura, berekete, mutluluğa ve rahatlığa işarettir. Bir kişi rüyada babası ile evlendiğini görüyor ise evleneceği kişinin onu hayatta çok mutlu edeceği ve bütün isteklerini yerine getirerek karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde bir hayatın geçeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Babanın güven duyulan ve değer verilen bir kavram olması insanın ruhuna güç vermekte ve bu yolla her türlü zorluğun üzerinden gelmeye çalışmaktadır.

Rüyada akrabayla evlenmek

Rüyada akrabası ile evlendiğini görmek sorunların başlangıcı ve kötülüklere yorumlanır. Kişi eğer istemediği halde bir akrabası ile evlendiriliyor ise hayatında kavga ve temaşa olarak yorumlanmaktadır. Bazı tabircilere göre ise rüyada akraba ile evlendiğinin görülmüş olması huzurlu bir evliliğin yaşanmasına ama sonunun kötü bitmesi şeklinde belirtilmektedir.

Rüyada eşiyle evlenmek

Rüyada eşiyle tekrar evlendiğini gören kişi çok hayırlı bir rüya görmüştür. Bu rüya hayra, güzelliklere, uzun ömre ve mutlu bir geleceğe delalet etmektedir. Ayrıca uyum içerisinde yaşamak ve büyük bir aile olarak yaşamına devam etmek şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada kardeşiyle evlenmek

Rüyada kardeşiyle veya üzerine nikah düşmeyen biri ile evlenmek büyük bir işin başına geçmeye ve adil bir biçimde yönetim yapmaya yorumlanmaktadır. Eğer bu kişi öz kardeşi ile evlilik ise ailenin başına geçmek manasına gelmektedir.

Rüyada Evlenmek İstemek

Kişinin, iş konusunda sıkıntı yaşadığı ve maddi açıdan büyük sorunlarla boğuştuğu bir dönemde karşısına çıkacak çok iyi bir iş teklifini değerlendireceğine, bu sayede bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, rahat bir hayata adım atacağına ve ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada Evlenmek İçin Dua Etmek

Kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada Evliyken Başkasıyla Evlenmek

Yakın zaman içinde çok istenen bir evi almak için yapılan girişimlerin aile büyüklerinden birinden gelecek yüklü miktarda bir yardım sayesinde başarıya ulaşacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünya evine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına tabir edilir. Aynı zamanda, rakipler tarafından işlerle ilgili olarak çıkarılmış dedikoduların bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada Kilisede Evlenmek

İşle ilgili olarak yaşanacak bir tartışma ve sonrasında duyulacak bir kötü söz demektir. Güzel bir şekilde başlayan bir işin araya girecek kötü niyetli kişiler yüzünden bozulacağına, bu kişilerin yapacakları ayak oyunları sebebiyle maddi olarak büyük sorun yaşanacağına, atılan adımların boşa çıkacağına ve iş dünyasında sahip olunan saygınlığın sarsılacağına rivayet edilir.

Rüyada Evli Biriyle Evlenmek

Rüyayı gören kişinin, iş konusunda tecrübe ve bilgi sahibi kimselerin olumsuz görüş belirtmelerine rağmen zor bir işe gireceği, bu iş içinde çok kötü bir duruma düşeceği, parasal olarak büyük bir hasara uğrayacağı, elindeki gayrimenkullerin bir kısmını satışa çıkartacağı ve sadece bu şekilde geçici bir süreliğine rahata ereceğine yorumlanır.

Rüyada Yeniden Evlenmek

Yapılan bir işte ya da yaşanan bir birliktelikte kötü durumlara düşülmesine ve ayrılık yaşanmasına rağmen tekrar birlikte olmaya çaba harcanacağına, bu yüzden sıkıntıların tekrar artacağına ve parasal ve ruhsal olarak büyük zarara sebep olacağına işaret eder. Aynı zamanda, zor zamanların bitmesine yakın yeni bir sorunun peydah olacağına ve uzunca bir süre boyunca da bu sorunlar uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada Kaçarak Evlenmek

Beklenmedik bir anda yapılacak bir hamle ile istenmeyen bir duruma düşüleceğine, dertlerin başlayacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına ve zaman zaman pişmanlık yaşanacağına alamet eder. Aynı zamanda, hazırlıksız bir şekilde girişilen bir çalışmadan büyük maddi kayıplarla çıkılacağına ve bu yüzden çok sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada Ölü İle Evlenmek

Uzun bir süreden beri üzerinde çalışılan ancak bazı sorunlardan ötürü bir türlü hayata geçirilemeyen bir projenin verilecek yanlış kararlardan ötürü daha uzun yıllar boyunca gerçekleştirilemeyeceğine, bu yüzden kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına ve başka bir iş ya da proje için adım atmaktan çekineceğine rivayet edilir.

Rüyada Acele Evlenmek

Rüyayı gören kişinin, hayırlı bir şekilde başlayan ve ilerleyen bir işe ortak olacağı, ancak daha sonra bu işle ilgili olan bir kişiden büyük bir ihanet göreceği, parasal olarak büyük sıkıntılarla geçecek bir döneme girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve manevi açıdan zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada Bir Erkekle Evlenmek

Kişinin, iş konusunda çok kazançsız ve kısır bir döneme girdiğine, girdiği hiçbir işte bir türlü istediği şeyleri gerçekleştiremediğine, ruhsal olarak kendisini çok kötü hissettiğine, bir çıkış yolu aradığına, ele geçen birkaç kuruşun da borçlara ve uğranılan zararlara gideceğine tabir edilir. Kişi, artık yeni kazanç yolları arayacak ve bu arayışın ardından çok iyi bir kazanca sahip olacak demektir.

Rüyada Enişteyle Evlenmek

İşle ya da eğitimle ilgili kötü bir durum yaşanacak demektir. Uğruna zor bir işin içine girilen bir arkadaşın ihanet edeceğine, bu ihanetin ardından maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına rivayettir.

Rüyada Çok Zengin Biriyle Evlenmek

İş konusunda bol kazançlı bir döneme girileceği, hayırlı bir projeye ortak olunacağı, yaşanan haksızlıkların biteceği, işlerin günden güne artacağı, zorlukların biteceği, yeni bir haneye kavuşulacağı, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceği ve vatana millete hayırlı bir evlada sahip olunacağı anlamına gelir.

Rüyada Tanımadığı Bir Adamla Evlenmek

Rüyayı gören kişinin, kısa süre önce yaşadığı can sıkıcı bir olay yüzünden çok üzüleceğine, bu durumdan kurtulmak için epey zorluk çekeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, emeklerinin heba olacağına, birçok fırsatı kaçıracağına ve umutsuzluk yaşanacağına yorumlanır.

Rüyada Genç Bir Erkekle Evlenmek

Aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili bir durumla ilgili olarak büyük bir vefasızlık yaşanacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, elde bulunan taşınmazlardan bir kısmının satışa çıkarılacağına ve kısa bir süre içinde bir tartışmanın tarafı olunacağına rivayet edilir.

Rüyada Ünlü Biriyle Evlenmek

Çok başarılı bir dönemin başlayacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına ve zarar veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamettir.

Rüyada Erkek Erkeğe Evlenmek

Aile bireylerinin onay vermediği bir işe girileceğine, bu iş içinde büyük zarara uğranacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur. Aynı zamanda, verilen kararların ileride pişmanlık duyulmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada Teyzeyle Evlenmek

Rüyayı gören kişinin, kendisine pek yarar getiremeyecek ve kötü günler geçirmesine sebep olacak bir olay yaşayacağına, bu olay yüzünden gururunun kırılacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine işarettir. Ayrıca, art niyetli kişilerin büyük bir sevinç duyacağı bir olayın gerçekleşeceğine ve bu sebeple karmaşık duygular içine girileceğine alamettir.

Rüyada Yaşlı Kadınla Evlenmek

İş konusunda çok zor zamanlar yaşanacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine delalet eder. Kişi, kendisinden beklenmeyecek kadar kötü hatalara imza atacak, daha sonra verdiği kararlardan ötürü pişman olacak ve telafi amaçlı olarak bazı anlaşmalara imza atacak demektir.

 

Rüyada akrep görmek ne anlama gelir? Rüyada kurt görmek ne anlama gelir? Rüyada görülen kurt neye işarettir? İTÜ Profesörü '100 Zeki ve İlham Veren Kadın' arasına girdi Rüyada hamile olmak ne anlama gelir?