Rüyanda Görürsün filmi ne zaman, nerede yayınlanacak?

Rüyanda Görürsün filmi galası yapıldı. Başrollerinde Murat Boz ve Burcu Özberk'in oynadığı Rüyanda Görürsün filmi bir platformda yayınlanacak. Rüyanda Görürsün filmi nerede yayınlanacak? Rüyanda Görürsün filminin konusu ne? Rüyanda Görürsün filmi ne zaman yayınlanacak? Rüyanda Görürsün filmi oyuncuları kimler?

Rüyanda Görürsün filmi ne zaman, nerede yayınlanacak?

Murat Boz ve Burcu Özberk'in başrolünde oynadığı Rüyanda Görürsün filmi galası yapıldı. Ön gösterimi yapılan filmin galasına birçok ünlü katıldı. Rüyanda Görürsün filmi dijital bir platformda yakında izleyicilerle buluşacak. Peki, Rüyanda Görürsün oyuncuları kimler, konusu nedir? Rüyanda Görürsün ne zaman, hangi platformda yayınlanacak? İşte Rüyanda Görürsün filmine dair detaylar...

RÜYANDA GÖRÜRSÜN FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE YAYINLANACAK?

Murat Boz ile Burcu Özberk'in başrolünü paylaştığı eğlenceli romantik film Rüyanda Görürsün, 3 Şubat'ta Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

Rüyanda Görürsün filmi ne zaman, nerede yayınlanacak? - Resim : 1

RÜYANDA GÖRÜRSÜN OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Cemal Alpan’ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda başroller Murat Boz ve Burcu Özberk’in yanı sıra Devrim Yakut, Ekin Mert Daymaz, Feridun Düzağaç, Hivda Zizan Alp, Kubilay Karslıoğlu, Selen Soyder, Şerif Erol ve Uğur Uzunel’in yer alıyor.

Rüyanda Görürsün filmi ne zaman, nerede yayınlanacak? - Resim : 2

RÜYANDA GÖRÜRSÜN KONUSU NEDİR?

Başarıyı ve lüks yaşamı her şeyden çok önemseyen iş insanı Engin (Murat Boz), hayatta her istediğini elde ediyordur. Orta sınıf bir ailenin kızı olan naif, hayalperest ve ama bir o kadar da güçlü Pelin (Burcu Özberk) ise onu olduğu gibi kabul edecek birinin karşısına çıkmasını beklemektedir. İkilinin yolları bir partide kesişir. Fakat neler yaşadıklarını hatırlamadıkları gecenin sonunda kendilerini iki yıldır evli oldukları bir rüyanın içinde bulurlar.

Rüyanda Görürsün filmi ne zaman, nerede yayınlanacak? - Resim : 3

"Rüyanda Görürsün" Amazon Prime Video'nun ilk orijinal Türk filmi olma özellliğini taşıyor.

Everything Everywhere All at Once filmi hakkında merak edilenler Sri Lanka'daki yarışmada Bitlis birinci The Last Of Us 2. bölüm ne zaman? Rami Kütüphanesi açılıyor