The Last Of Us 2. bölüm ne zaman?

Oyun meraklılarının merakla beklediği The Last Of Us dizisi 15 Ocak'ta ilk bölümü yayınlandı. Özellikle oyunun hayranlarını dizi için olumlu eleştiriler yaptı. Peki, The Last Of Us 2. bölüm ne zaman? The Last Of Us dizisi nereden yayınlanıyor?

The Last Of Us 2. bölüm ne zaman?

The Last of Us dizisi, aynı isimli oyundan uyarlandı. Kısa sürede izlenme rekorları kıran The Last of Us, oyunun hayranları tarafından da olumlu eleştiriler aldı. 15 Ocak'ta ekrana gelen ilk bölüm sonrasında HBO tarafından yayınlanan dizinin ikinci bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, The Last of Us 2. bölüm ne zaman? The Last of Us nereden izlenir?

THE LAST OF US 1. BÖLÜM İZLENME REKORU KIRDI!

The Last of Us‘ın 15 Ocak Pazar günü izleyiciyle buluşmasının ardından reyting verileri ortaya çıktı. Nielsen ve birinci taraf verilerine göre, dizinin prömiyeri pazar akşamı lineer ve HBO Max platformlarında 4,7 milyon izleyiciye ulaştı.

THE LAST OF US 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

The Last of Us, her hafta bir bölüm olacak şekilde yayınlanacak. Dizinin, devamlı olarak bu hafta olduğu gibi ilk önce Amerika’da ardından da yine Türkiye’de BluTV üzerinde sevenleriyle buluşması bekleniyor. İlk bölümü 15 Ocak Pazar günü yayınlanan ikinci bölümü 22 Ocak Pazar günü yayınlanacak.

The Last of Us Oyuncuları Kimler?

Pedro Pascal Rolü : Joel Miller

Bella Ramsey Rolü : Ellie Williams

Murray Bartlett Rolü : Frank

Nico Parker Rolü : Sarah Miller

John Hannah Rolü : Dr. Neuman

Con O'Neill Rolü : Bill

Merle Dandridge Rolü : Marlene

Nick Offerman

Josh Brener Rolü : Host

Christopher Heyerdahl Rolü : Dr. Schoenheiss

Lamar Johnson Rolü : Henry

Brad Leland Rolü : Mr. Adler

Marcia Bennett Rolü : Mrs. Adler

Graham Greene Rolü : Marlon

Brendan Fletcher Rolü : Robert

Elaine Miles Rolü : Florence

Storm Reid Rolü : Riley Abel

Anna Torv Rolü : Tess

Melanie Lynskey Rolü : Kathleen

Gabriel Luna Rolü : Tommy

Rami Kütüphanesi açılıyor You 4. sezon ne zaman başlıyor? Prestij Meselesi filmi ne zaman vizyona girecek? Mine Tugay kimdir, kaç yaşında?