You 4. sezon ne zaman başlıyor?

You dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor? Joe Goldberg'in hikayesi YOU 4. sezon ile kaldığı yerden devam ediyor. Netflix, You yeni sezon fragmanını yayınladı ve You 4. sezon yayın tarihini açıkladı. Peki, You 4. yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte You 4. sezon fragmanı...

You 4. sezon ne zaman başlıyor?

You dizisi Netflix'in en çok izlenen dizilerden. Aynı adlı romandan uyarlanan You dizisinde Joe Goldberg'in saplantıları, cinayetleri ekrana geliyor. Dördüncü sezonda, Joe Londra'da ve Jonathan Moore adında bir üniversite profesörü kılığına giriyor. Peki, You yeni sezon yayın tarihi ne zaman?

YOU 4. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Netflix, çoğu dizisinde uyguladığı gibi You yeni sezonu da iki kısım halinda yayınlayacak. Heyecanla beklenen YOU 4. Sezon 1. Kısım, 9 Şubat'ta sadece Netflix'te. İkinci kısım ise 9 Mart'ta başlayacak.

YOU KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Caroline Kepnes tarafından 2014’te yayımlanan aynı isimdeki romanından uyarlanan You, New York’ta yaşamını sürdüren Joe Goldberg’i konu alıyor. Kitapçı işleten Goldberg, dükkanına gelen Guinevere Beck’e takıntılı seviyede aşık olur. Beck için her şeyi yapabilecek olan Joe, onun hakkında bilgi edinmeye çalışır. En sonunda ise Beck’in ilgisini çeken zeki kitapçı, onun erkek arkadaşı olmayı başarır. Joe’nun takıntılı olması, işleri içinden çıkılamaz hale getirir.

Greg Berlanti ve Sera Gamble tarafından yaratılan You’nun, 4. sezonundaki oyuncu kadrosun; Penn “Joe Goldberg” Badgley, Victoria “Love” Pedretti, Jack “Young Joe Goldberg” Fisher, Michaela “Natalie” McManus, Shalita “Sherry” Grant, Lukas “Adam” Gage, Travis Van “Cary” Winkle, Scott “Matthew” Speedman, Tati “Marienne” Gabrielle yer alıyor.

Prestij Meselesi filmi ne zaman vizyona girecek? Mine Tugay kimdir, kaç yaşında? Netflix Wednesday dizisi 2. sezon tarihi belli oldu mu? Kaan Urgancıoğlu ile Jason Statham karşı karşıya!