Defne Samyeli'nin Maldivler çıkarması! Bikinili pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu

Ünlü haber spikeri ve şarkıcı Defne Samyeli son olarak gittiği Maldiv tatilinden bikinili karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Samyeli'ye, sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.

Defne Samyeli'nin Maldivler çıkarması! Bikinili pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu

Zamana adeta meydan okuyan Defne Samyeli Çinli araştırmacıların da dikkatini çekmiş, genetik bilimi üzerine çalışmalarını sürdüren bir grup araştırmacının, dünyadaki genetik kökenler ve cilt gençliği üzerine farklı ülkelerden örneklerle çalışarak yaptıkları bir araştırmada, Türkiye’den Defne Samyeli’yi inceledikleri ortaya çıkmıştı.

Defne Samyeli'nin Maldivler çıkarması! Bikinili pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu - Resim : 1

51 yaşındaki Defne Samyeli güzelliği ve fit hali ile övgüler topladı. Instagram hesabından Maldivler pozları paylaşan Defne Samyeli sosyal medyada gündem oldu.

Defne Samyeli'nin Maldivler çıkarması! Bikinili pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu - Resim : 2

TAKİPÇİLERİNDEN TAM NOT ALDI

Mavi bikinisiyle yaptığı paylaşımlar Samyeli'nin pozları takipçilerinden tam not aldı. Samyeli, düzgün fiziği ve güzelliğiyle bir kez daha göz kamaştırdı. Pozları binlerce beğeni aldı.

Defne Samyeli'nin Maldivler çıkarması! Bikinili pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu - Resim : 3

Kaynak: Ajanslar

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik'in olaylı yayını Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Cem Yılmaz açtı ağzını yumdu gözünü Kerimcan Durmaz çok değişti