Gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat'a Aile dizisinde 'mail order' göndermesi: Dilan Polat anında cevap verdi!

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Aile dizisinde kara para aklama, vergi kaçırma gibi iddialarla gündeme gelen ve son dakika gelişmesiyle gece saatlerinde gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine gönderme yapıldı. Bir çeşit para aklama yöntemi olan ve Polat ailesinin kullandığı iddia edilen 'mail order' yöntemine gönderme yapıldığı iddia edilen dizide şatafatlı hayatlara da dokundurulduğu görüldü. Gündem olan sahne sonrası diziden açıklama geldi.

Son olarak haklarındaki kara para aklama soruşturması kapsamında gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisine konu oldu. Çift, Dilan diamond zincirleriyle dikkat çekmiş, haklarındaki iddialardan biri de burada 'mail order' yöntemiyle para akladıkları yönündeydi. 

Bu yöntem ve her defasında eleştirilen şatafatlı hayatlarını sosyal medyada izleyenlerle paylaşmaları Aile dizisinin gündemindeydi.

Gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat'a Aile dizisinde 'mail order' göndermesi: Dilan Polat anında cevap verdi! - Resim : 2

"ALTIN, PIRLANTA, YAKUT, ZÜMRÜT, ELMAS... BUNLARA YÖNELİN, BUNLARDA KDV YOK"

Dizide Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Aslan karakteri, Dilan-Engin Polat'a gönderme yaptı. Aslan'ın bu sahnede şu ifadeleri kullandığı görüldü:

"Altın, pırlanta, yakut, zümrüt, elmas... Bunlara yönelin, bunlarda KDV yok. Bir de postlarla mail order'dan çektin mi, yokuş aşağı... Moda bunlar bu aralar. Ama bak, sizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ediyorum. Siz niye öyle yapıyorsunuz ki? Ben anlamadım. Paranızı insanların gözüne sokmayın. Güzel videolar koyun, ağlak videolar koyun, sonra sıkıntıya düşmeyin."

Gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat'a Aile dizisinde 'mail order' göndermesi: Dilan Polat anında cevap verdi! - Resim : 3

DİLAN POLAT'TAN YANIT GELDİ

Bu sahnenin "tvgundemi" hesabı tarafından Instagram'da paylaşılmasıyla da Dilan Polat anında cevap verdi.

Gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat'a Aile dizisinde 'mail order' göndermesi: Dilan Polat anında cevap verdi! - Resim : 4

Polat gönderinin altına, "Yazık, çok yazık hem de. Hayatımıza dahil olmayan şeyler ile suçlanıp dizi çekiliyor. Allah bildiği gibi yapsın" yazdı.

Gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat'a Aile dizisinde 'mail order' göndermesi: Dilan Polat anında cevap verdi! - Resim : 5

AY YAPIM'DAN 'AİLE' AÇIKLAMASI

Ay Yapım, SHOW TV'de yayınlanan 'Aile' dizisinde "Dilan Polat - Engin Polat' olayına gönderme" yapıldığı iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

Gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat'a Aile dizisinde 'mail order' göndermesi: Dilan Polat anında cevap verdi! - Resim : 6

Ay Yapım tarafından yapılan açıklamada, "Tüm projelerimizde olduğu gibi 'Aile' projesinde de yer alan karakterler ve sahneler kurgusaldır. Senaryo gereği yer alan sahnelerin gerçek hayatta yaşanılanlar ve kişilerle bağlantısı yoktur" ifadeleri kullanıldı.

GECE SAATLERİNDE GÖZALTINA ALINDILAR

Sahneye ait video kısa sürede gündem olurken, gecenin ilerleyen saatlerinde çift gözaltına alındı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ikametlerinde gözaltına alınan Polat çifti ve beraberindekiler, işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'ne getirildi.

Gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat'a Aile dizisinde 'mail order' göndermesi: Dilan Polat anında cevap verdi! - Resim : 7

PARA AKLAMA SUÇLAMASI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Engin Polat ve Dilan Polat haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılmış, şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyallerle defterlere el konulmuştu.

Gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat'a Aile dizisinde 'mail order' göndermesi: Dilan Polat anında cevap verdi! - Resim : 8

ADNAN OKTAR GÖNDERMELERİ YAPILMIŞTI

Daha önce de Bambaşka Biri ve Adım Farah ve Ömer dizilerinde Adnan Oktar suç örgütüne gönderme yapılmıştı.

Kaynak: haberet.com

Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı Ünlü çift aşklarını ilan etti Evinde bikiniyle dans ettiği anları paylaşan Tuğba Ekinci genç kızların giyinişini eleştirdi Şahsiyet 2. sezon ne zaman başlıyor, nerede yayınlanacak?