RTÜK'ün ceza yağdırdığı Kızılcık Şerbeti dizisinde yine çok konuşulan bir sahne yer aldı! Kıvılcım'ın oruç hakkındaki konuşması gündem oldu

Yayınlanmaya başladığı günden beri sahneleriyle dikkat çeken ve son olarak ‘kadına karşı şiddet’ sahneleri nedeniyle RTÜK'ün ceza yağdırdığı Kızılcık Şerbeti dizisinin dün akşamki bölümünde Evrim Alasya'nın canlandırdığı Kıvılcım'ın oruç tutmak ile ilgili kullandığı ifadeler gündem oldu.

Son dönemin en çok takip edilen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti, dün akşam yayınlanan son bölümündeki sahnelerle yine gündem oldu. 

RTÜK CEZA YAĞDIRDI
Dizi son olarak ‘kadına karşı şiddet’ sahneleri nedeniyle RTÜK'ün verdiği cezalarla gündeme gelmişti. RTÜK, Nursema'nın evlendiği erkek tarafından camdan aşağı itildiği sahne nedeniyle diziye, 5’er kez yayın ve program durdurma ile üst sınırdan idari para cezası vermişti.

RTÜK'ün ceza yağdırdığı Kızılcık Şerbeti dizisinde yine çok konuşulan bir sahne yer aldı! Kıvılcım'ın oruç hakkındaki konuşması gündem oldu - Resim : 1

"BURASI LAİK BİR ÜLKE"
Dün akşam yayınlanan bölümde bu kez Kıvılcım'ın oruç tutmak hakkında yaptığı konuşma gündem oldu. Senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı dizide Evrim Alasya'nın hayat verdiği Kıvılcım şu ifadeleri kullandı:
“İsteyen içki içsin, isteyen çay içsin; bundan rahatsız olan varsa da gitsin orucunu evde açıversin. Burası laik bir ülke ve bunun için bu halk çok mücadele verdi. Ayrıca, İstanbul kozmopolit ve turist akınına uğrayan bir yer.”

RTÜK'ün ceza yağdırdığı Kızılcık Şerbeti dizisinde yine çok konuşulan bir sahne yer aldı! Kıvılcım'ın oruç hakkındaki konuşması gündem oldu - Resim : 2

'FİNAL YAPABİLİR' İDDİALARI
Verilen cezalar sonrası dizi hakkında bazı haber sitelerinde final yapabileceği iddia edilmişti. Show TV yönetiminin verilen cezanın ağırlığı nedeniyle diziyi yayından kaldırabileceği iddia edildi.

RTÜK'ün ceza yağdırdığı Kızılcık Şerbeti dizisinde yine çok konuşulan bir sahne yer aldı! Kıvılcım'ın oruç hakkındaki konuşması gündem oldu - Resim : 3

Berfu Yenenler estetik yaptırdı mı? 4 yıllık aşk bitti! Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik ayrıldı Bugün Müge Anlı'da neler olacak? Canlı izle Ünlülerden Muharrem İnce'ye tepki!