Sıla Doğu, Candan kardeşlerle aynı cezaevinde kalacak

Fenomen kardeşler Nihal ve Bahar Candan, dün akşam saatlerinde sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Candan kardeşlerin 5 Kasım'da tutuklanan Dilan Polat ve ablası Sıla Doğu ile aynı cezaevinde kalacağı öğrenildi. Dilan Polat o cezaevinden nakledilirken Sıla Doğu'nun hala orada olduğu biliniyor.

  • 'İşte Benim Stilim' moda yarışmasına katılarak ün kazanan, lüks yaşantılarıyla dikkatleri üzerine çeken fenomenler Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla gözaltına alınmıştı.
  • 'Sazan sarmalı' yöntemiyle 100 milyonlarca liralık vurgun yaptığı iddia edilen çeteye üye oldukları ve bu çetenin kasası olarak faaliet gösterdikleri ortaya çıkan Candan kardeşler gözaltına alınmalarının ardından dün sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“LÜTFEN İSTEMİYORUM”

  • Tutuklama kararını öğrenen Nihal Candan sinir krizi geçirerek ağlarken adliye koridorunda “Lütfen istemiyorum” diye bağırdı.

Sıla Doğu, Candan kardeşlerle aynı cezaevinde kalacak - Resim : 3

"ASIL SUÇLULAR DIŞARDA"

  • Bahar Candan da gözyaşlarına boğulurken cezaevine sevki esnasında, "Asıl suçlular dışarda beni çekiyorsunuz. Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum" dedi. 

Sıla Doğu, Candan kardeşlerle aynı cezaevinde kalacak - Resim : 4

DİLAN POLAT İLE KOMŞULUK KISA SÜRDÜ

  • Ferhatlar içinde Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne götürülen Candan kardeşlerin, 5 Kasım'da tutuklanan Dilan Polat ve Sıla Polat ile koğuşta komşu oldukları öğrenildi.

Sıla Doğu, Candan kardeşlerle aynı cezaevinde kalacak - Resim : 5

  • Candan kardeşlerin cezaevine konduğu gün Dilan Polat'ın nakil işlemleri başladı. Bu yüzden Polat ile komşuluk kısa sürdü. 
  • Gelişmeyi Emrullah Erdinç, "Sıla Doğu ise Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle bir süre birlikte kalacak" sözleriyle duyurdu.

Sıla Doğu, Candan kardeşlerle aynı cezaevinde kalacak - Resim : 6

ENGİN POLAT ÇORLU CEZAEVİNE SEVK EDİLDİ

  • Dilan Polat ve Engin Polat çifti de "Kara para aklama", "vergi kaçırma" ve "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
  • Geçtiğimiz gün Engin Polat ve babası Sezgin Polat Çorlu Cezaevi'ne sevk edildi. Dilan Polat'ın da bugün içerisinde Çorlu'ya nakledilmesi bekleniyor.

Sıla Doğu, Candan kardeşlerle aynı cezaevinde kalacak - Resim : 7

Kaynak: haberet.com

Haftanın eleme adayları: MasterChef'te son dokunulmazlığı kim kazandı? Silivri günleri bitti! Dilan Polat'ın cezaevi değiştirildi Hayatını kaybeden Metin Uca'nın vasiyeti ortaya çıktı Metin Uca hayatını kaybetti