Survivor'da kim elendi, kim gitti?

Survivor'da elenen isim belli oldu. Ünlüler ile Gönüllüler, eleme konseyi öncesinde iletişim oyununda karşılaştı. En iyiler mücadelesine giden oyunda kazanan ve kaybeden yarışmacılar gözyaşları içinde kaldı. Potaya giren dört yarışmacıdan adaya veda eden ismi konseyde Acun Ilıcalı açıkladı. Peki, Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı? Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi, kim gitti?

TV8 ekranlarından ilgiyle takip edilen Survivor'da dün akşam iletişim oyunu ve eleme heyecanı yaşandı. Survivor 2023'ün 16 Mart Perşembe bölümünde sevdikleriyle iletişim kurmak isteyen yarışmacıların mücadelesi nefes kesti. Kazanan takımı, en iyiler oyunu belirledi. Konseyde Acun Ilıcalı, SMS sıralaması ile Survivor'dan elenen ismi açıkladı. Peki, Survivor'da iletişim ödülünü kim kazandı? Survivor'da kim elendi?

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2023'da haftanın iletişim oyununda ödül, arkadaşları ile canlı olarak yazışmaktı. Oyunda kadınlarda kazanan Ünlüler oldu.

Survivor'da kim elendi, kim gitti? - Resim : 1

Erkeklerde ise 4-0 geriden gelip kazanan Gönüllüler oldu. En iyiler turunda ise Gönüllüler 2-0 öne geçti fakat Ünlüler skoru 3-2 yaptı ve iletişim ödülünü kazandı.

Survivor'da kim elendi, kim gitti? - Resim : 2

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2023'te bu hafta Ünlülerden Cansu, Gönüllülerden Aziz, Fatih ve Alper eleme adayı idi. Bu yarışmacılar için yapılan oylamada rakiplerine göre daha az oy alan Fatih, Survivor'dan elendi.

Survivor
Bodrum'da 1 lahmacun 310 TL Devin'den Aslan'a sürpriz evlilik teklifi! Seda Sayan estetiğe doymuyor Survivor 2023'de dokunulmazlığı kim kazandı?